Prema posljednjim podacima Instituta za javno zdravlje u Crnoj Gori u posljednjih 24 sata nije zabilježen nijedan smrtni ishod od posljedica korona virusa, a registrovano je 20 novoinficiranih slučajeva, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.
Prema podacima Instituta za javno zdravlje u Crnoj Gori u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan smrtni ishod od posljedica korona virusa, a od analizirana 1.323 uzorka, registrovano je 19 novoinficiranih slučajeva, saopšteno je iz Instituta. U Tivtu je dijagnostifikovan jedan slučaj infekcije.
Prema posljednjim podacima IJZ u Crnoj Gori u posljednjih 24 sata zabilježen je jedan smrtni ishod od posljedica korona virusa, a registrovano je 16 novoinficiranih slučajeva, saopšteno je iz Instituta. U Tivtu nema novopozitivnih.

U Tivtu je od početka imunizacije do 17. juna dato ukupno 8.098 doza vakcina. Od toga je data 4.291 prav doza i 3.807 drugih doza vakcine. Vakcinalni punkt se nalazi u Domu zdravlja Tivat a radno vrijeme za vakcinaciju je svakog dana od 8 do 14...

Savjet za borbu protiv koronavirusa odlučio je da se maksimalno liberalizuju uslovi rada i života u Crnoj Gori, saopšteno je danas iz Ministarstva zdravlja.
Laboratorije IJZ Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1345 uzoraka.Ukupno je dijagnostikovano 19 novopozitivnih slučajeva infekcije SARS-CoV-2 iz , iz Tivta 2.
Prema posljednjim podacima IJZ u Crnoj Gori u posljednjih 24 sata zabilježen je jedan smrtni ishod od posljedica korona virusa, a registrovano je 13 novoinficiranih slučajeva, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.