U Budvi je danas otvorena nova IQOS zona, koja se nalazi u tržnom centru TQ Plaza. Tako su, nakon Podgorice, za manje od dva mjeseca otvorene dvije zone u kojim su dostupni ovi uređaji proizvođača Filip Moris, zasnovani na tehnologiji zagrijevanja duvana. Treća IQOS zona...

Biološka terapija za liječenje psorijaze je stavljena na pozitivnu listu lijekova Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore, što je dobra vijest za oboljele od te bolesti. To je za Radio Tivat potvrdio dr Predrag Štilet specijalista dermato-venerologije i pojasnio kako djeluje: “Biološka terapija je novina...

Prvo mjesto u tradicionalnoj akciji tivatske kompanije "Una" Ulov mjeseca juna i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru - Radanovići osvojili su Ivica i Srećko Deković sa ulovljenom sabljarkom od 98,6kg.

Život gosta naše emisije, Sanina Rovčanina, simbolizuje neobičnu korelaciju između Pljevalja i Kotora, gitare i orade, juga i sjevera, ribanja i muziciranja. Ovaj gitarista i pjevač popularnog ansambla "Pljevaljski tamburaši" i član kluba za sportski ribolov “Jugole Grakalić”, već 7 godina je građanin Kotora gdje se sa porodicom preselio zbog školovanja sina u Pomorskoj školi a sada i na Fakultetu.
Veliki raspon glasa, visoki tonaliteti srčanost i tenorski manir jednog Tivćanina, primjećen je u masi od čak 2.700 kandidata prijavljenih za regionalno popularnu TV emisiju, šou–program, tačnije muzičko takmičenje “Nikad nije kasno“ i proveo ga do 30-tak najboljih. Milana Rilija sad očekuje 4. krug  takmičenja. Da okuša sreću u ovom nadmetanju, naveo ga je koncept emisije, kazao je u našem programu :

Prvo mjesto u tradicionalnoj akcij kompanije "Una" "Ulov mjeseca maja" i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru - Radanovići osvojio je Boško Grivić sa tunom od 82kg.