Smanjen brodski saobraćaj u Boki kao da pogoduje delefinima, koji sad uživaju Njihovu igru snimio je mještanin Zoran Radić....

Jutros je Boka osvanula pod snježnim pokrivačem.

Prvo mjesto  u tradicionalnoj akciji kompanije Una Tivat "Ulov mjeseca febnruara" i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru - Radanovići osvojio je Božidar Buzić  sa ulovljenim šanpjerom od 1.75kg. 

U toku globalne pandemije koronavirusa, za koju medicina još uvijek nema konkretne odgovore u cilju suzbijanja širenja zaraze, Kinezi su nas naučili da se okrenemo iskustvima prošlosti, kada je izolacija oboljelih bila jedina učinkovita metoda. Prvi karantin na području Tivta bio je na otoku Stradioti, vjerovatno još u 15.vijeku.

Članovi Avanturističkog kluba K4 i Kyokushinkai kluba Tivat, Dejan Milošević i Sveto Deković, i njihov prijatelj Dejan Vukšić iz Kotora, prije nepunih mjesec dana, uspješno su okončali ekspediciju  „Mission Barefoot Kilimanjaro 2020“. Oni su osvojili vrh Uhuru na nadmorskoj visini od 5.895 metara, a na ...

Spaljivanjem Karnevala, gospodina Virusa Krune, sinoć je na gradskom Trgu u Herceg Novom završen 51. Praznik mimoze. Autor teksta suđenja Karnevalu za sve nedaće tokom prošle godine je dramaturg i scenarista, Đorđe Stanojlović. Ulogu tužioca Rada Tomovića igrao je Dejan Đonović, branitelja Himza Četvrtine- Saša Vidić, a sudije Gvozdena Višekrune- Zoran Trojanović.
U nedjelju sa početkom u 12 sati kreće treća karotc trka u Herceg Novom. Zainteresovani treba da se pojave u 9 i 30 kako bi se obavio tehnički pregled vozila i opreme, a u 11 je probna trka..
Treća Trka karića “Karotrc 2020.” u Herceg Novom, koja je planirana za danas , odložena je zbog vremenskih prilika.

Međunarodni festival klapa Perast organizuje osmomartovsku zabavu “Ružo crvena”, večeras u kafani “Dojmi”, sa početkom u 19 sati. U muzičkom dijelu programa nastupiće klapa “Camerton” i duet “Sanja i Mia”. Ulaz je slobodan....

Učenici VI razreda OŠ „Drago Milović“ Jovana Šparović, Jovana Simović, Ognjen Šuškavčević i Lea Vujović došli su na ideju kako da spoje ugodno i korisno.