Tivcanka Nikoleta Rakočević osvojila je titulu najljepše djevojke regiona na takmičenju u Bijeljini u etno selu Stanišići, gdje je medju mnogobrojnim učesnicama odabrana za "Miss Balkana 2020". 
U modnom studiju Tivćanke Radojke Tepavac se proteklih mjeseci ispričalo nekoliko kreativnih modnih priča. Nakon 3.300 platnenih maski sašivenih tokom samo mjesec dana u prvom talasu epidemije i poklonjenih brojnim sugrađanima, radilo se i na izradi uniformi za nastup jedne klape, zatim na stilizovanju učesnika video spota u kampanji za borbu protiv nasilja, a počelo se i sa izradom nove modne kolekcije za jedno od narednih modnih dešavanja.

U Budvi je danas otvorena nova IQOS zona, koja se nalazi u tržnom centru TQ Plaza. Tako su, nakon Podgorice, za manje od dva mjeseca otvorene dvije zone u kojim su dostupni ovi uređaji proizvođača Filip Moris, zasnovani na tehnologiji zagrijevanja duvana. Treća IQOS zona...

Biološka terapija za liječenje psorijaze je stavljena na pozitivnu listu lijekova Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore, što je dobra vijest za oboljele od te bolesti. To je za Radio Tivat potvrdio dr Predrag Štilet specijalista dermato-venerologije i pojasnio kako djeluje: “Biološka terapija je novina...

Prvo mjesto u tradicionalnoj akciji tivatske kompanije "Una" Ulov mjeseca juna i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru - Radanovići osvojili su Ivica i Srećko Deković sa ulovljenom sabljarkom od 98,6kg.

Život gosta naše emisije, Sanina Rovčanina, simbolizuje neobičnu korelaciju između Pljevalja i Kotora, gitare i orade, juga i sjevera, ribanja i muziciranja. Ovaj gitarista i pjevač popularnog ansambla "Pljevaljski tamburaši" i član kluba za sportski ribolov “Jugole Grakalić”, već 7 godina je građanin Kotora gdje se sa porodicom preselio zbog školovanja sina u Pomorskoj školi a sada i na Fakultetu.