Tokom naredne sedmice, od 14. do 17. juna The Chedi Luštica Bay hotel postaje prava mađioničarska radionica mladih kuvara koji će svoje vještine predstaviti pred čuvenim šefom kuhinje hotela The Chedi, Željkom Knezovićem. The Chedi hotel, vodeći luksuzni hotel sa pet zvjezdica u Crnoj Gori, na...

Turistička organizacija Tivat je nakon uspješno održanih promocija u Srbiji i BiH nastavila sa promotivnim aktivnostima na regionalnom tržištu. U okviru kampanje „Road show 2021” TO  je zajedno sa NTO Crne Gore i lokalnim TO Budve, Bara, Kotora, Ulcinja, Podgorice, Kolašina i Rožaja predstavila ponudu za nastupajuću ljetnju turističku sezonu u Skoplju, Prištini i Tirani.

Na osnovu potražnje na tržištu hotel „Kamelija“ u Donjoj Lastvi koji posluje u sklopu HTP „Mimoza“ biće otvoren 25.juna, rekla je menadžerka prodaje  Zlata Maslarević navodeći da su trenutno otvoreni bungalovi, koji mogu da se rezervišu preko platforme Booking com, ali bez doručka jer još...

Air Montenegro počeće od 17. jula letove ka Istanbulu, dva puta sedmično iz Tivta.  Iz nacionalne avio-kompanije je saopšteno da nakon uvođenja Beograda, Ljubljane, Banjaluke i Frankfurta, kao destinacija redovnog komercijalnog saobraćaja, šire mrežu letenja i na Istanbul.
Goran Jandreoski, kandidat iz Sjeverne Makedonije, imenovan je za novog izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, saopšteno je iz kompanije, uz napomenu da ga je preporučilo bogato profesionalno iskustvo.
Za Crnu Goru tokom predstojeće ljetnje turističke sezone vlada ogromno interesovanje ruskih turoperatora i kompanija, saopštila je za RTCG Ivana Đurović, državna sekretarka u Ministarstvu ekonomskog razvoja, dodajući da je uvjerena da će naša zemlja ostvariti 60 do 65 odsto prometa iz rekordne 2019. godine.
Nakon trenerskog sastanka u Lustica Bay, danas je u akvatorijumu uvale Traste odrzana trening ili probna regata, kako bi takmicari I logistika EECU21 2021 testirali svoj kurs pred sutrasnji start nadmetanja na moru. Foto: Dusko Miljanic
Pogledajte kako je protekao prvi oficijelni dan Otvorenog prvenstva Evrope za klasu ILCA do 21 godine, koje je u naselju Lustica Bay u zalivu Traste okupilo 131 takmicara iz 26 zemalja Evrope, kao i predstavnike Perua, Guatamale, Kajmanskih ostrva i Egipta.
Roadshow kampanja u regionu koju NTO Crne Gore realizuje u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, uspješno je zaokružena današnjom promocijom u Tirani, obavještavaju iz NTOCG.