Vlada je usvojila Informaciju o mjerama namjenjenim sektoru turizma u okviru Trećeg paketa socio- ekonomskih mjera – kratkoročna mjera „Subvencija kamate na kreditne linije za likvidnost i obrtna sredstva“.
Jedan od najuticajnijih i najprestižnijih svjetskih magazina „Forbs“ objavio je listu savršenih „skrivenih“ evropskih destinacija za putovanja, na kojoj se našla i Crna Gora, kao jedna od pet idealnih zemalja za one koji traže jedinstveno iskustvo.

„Ulaskom u Green Destinations Tivat očekuju pogodnosti kao što su, nezavisna procjena dobrih i loših strana destinacije, detaljni predlozi za poboljšanje turizma uz akcenat na ‘zelena rješenja’, globalno prepoznavanje putem Green Destinations ili Quality Coast Awards – sertifikovanja, priznanja za dobre primjere prakse koji su...

Poštovani prijatelji Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu i putnici kompanije Luxair,  zbog pogoršane epidemiološke situacije, informišemo da se prvi let kompanije Luxair na relaciji Luksemburg - Podgorica odlaže za 8. februar 2021. godine. 

Otvaranjem izložbe danas na Pinama  Turistička organizacija Tivat je i zvanično predstavila projekat TransformaTivat, koja je organizovana u okviru programa manifestacije  „Novembarski dani Tivat 2020“. Projekat TransformaTivat je osmišljen kako bi se akcenat stavio na lokalnu zajednicu i poboljšanje vizuelne estetike u susjedstvu. Primarni cilj projekta...

Prvi put u toku zimske sezone, Crna Gora će direktnom avio linijom biti povezana sa Ukrajinom, zaključeno je na sastanku izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore Danila Orlandića i diplomatskih predstavnika zvaničnog Kijeva u Podgorici.

Treća edicija „Luštica Bay festivala jesenjih boja“, na kome će se predstaviti domaći proizvođači hrane, poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina biće održan u subotu, 14. novembra, od 11 do 16 časova, duž šetališta u Marina naselju, uz gastronomske specijalitete, animaciju za djecu i muzički program. Ove godine...

Tivćanin rođen 1936. godine preminuo je jutros u ranim satima u Opštoj bolnici Bar od posljedica infekcije virusom korona, saopštila je anesteziolog-reanimatolog OB Bar Svetlana Vučetić.