U Shoping centaru Butiko (Radanovići), u petak i subotu,  održaće se ”Sajam domaćih proizvoda”. Ovaj sajam ima za cilj očuvanje tradicionalnih vrijednosti svih krajeva Crne Gore kroz autentične zanate i proizvode rađene po tradicionalnoj recepturi-saopštili su organizatori.
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa Udruženjem turističkih agencija Turske (TURSAB) organizovala je webinar za preko šezdeset predstavnika najznačajnijih turskih turoperatora i agencija, saopšteno je iz NTO.

U Tivtu je tokom osam mjeseci ove godine ostvaren promet od 85 347 dolazaka turista i 753 hiljade noćenja. U poređenju sa 2019.godinom ostvareno je 28% manje dolazaka i 16% manje noćenja. Gosti koji su boravili  na Tivatskoj rivijeri, ponudu grada ocjenili su sa prosječnom...

Direktorka prodaje Marija Delibašić boravi u Dubaiju na T-fest sajmu luksuzne turističke industrije. Ove godine T fest okuplja 400 učesnika i to 200 agenata, 180 izlagača i 20 govornika i predstavnika prestižnih turističkih medija. Govornici - profesionalci iz različitih segmanata luksuzne industrije ponudili su uvid u najnovije trendove visoko kvalitetnih putovanja, različite vrste percepcija autentičnosti kao jednog od najvažnijih faktora odluka pri izboru putovanja.

Za nautičko naselje „Porto Montenegro“ oktobar mjesec je veoma interesantan jer su najavili nastavak saradnje sa asocijacijom A – CREW, koja se bavi globalnim aktivnostima članova posade sirom svijeta, rekao je PR i marketing menadžer kompanije „Adriatic Marinas“, Danilo Kalezić. A – CREW se brine kako...

U cilju što bolje promocije destinacije iz Turističke organizacije Tivat su saopštili da su počeli sa promotivnim aktivnostima za narednu turističku sezonu.