U prijateljskoj fudbalskoj utakmici u Baru Mornar i Arsenal igrali su bez golova 0-0.

Prijatno je bilo razgovarati sa dugogodišnjim sportskim novinarom Veliborom Gašanovićem. A razlog još prijatniji... Prvi ekskluzivni sportski sajt u Crnoj Gori - sportski.me.

Fudbaleri Arsenala pripremaju se za početak nove drugoligaške sezone, a sportski direktor Arsenala Antoša Golub optimistički je dočekuje.

Džudo klub „Monte tatami“ Tivat zvanično je upisan u registar sportskih klubova. Jedna od osnivača i trenera, Ivana Milović, gostujući u emisiji Vrelina dana, kazala je da je korona usporila sam proces registracije, ali da je na kraju sve ispalo kako treba.
U akvatorijumu tivatskog zaliva u nedjelju je odžana regata „Memorijal Jovo Dabović“ za klase Optimist i Laser, u organizaciji JK Jovo Dabović 1947.
U pijateljskoj fudbalskoj utakmici u Nikšiću Sutjeska je savladala Bokelj čak sa 5-0.

Finalni turnir Kupa Crne Gore za rukometaše i meč za trofej pobjednika Kupa u ženskoj konkurenciji biće održani 19. i 20. septembra u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru u Podgorici, saopšteno je iz Rukometnog saveza. Navodi se da Komisija za takmičenje nije primila ni jednu validnu prijavu za...