Skupština Crne Gore usvojila je Predlog zakona o dopuni Zakona o radu, kojim je predviđeno da smanjenje starosne granice sa 67 na 66 godina za sticanje uslova za starosnu penziju, stupi na snagu početkom naredne godine.
Predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović u svoje i u ime partije uputio je čestitke Ervinu Ibrahimoviću povodom izbora za predsjednika Bošnjačke stranke.

Svim Tivćankama i Tivćanima od srca čestitamo sveca zaštitnika našeg grada Svetog Antona Padovanskog. Ovaj svetac prepoznatljiv po tome da pomaže da se pronađu izgubljeni ljudi i stvari, zaštitnik potlačenih i siromašnih simbol je i prošlog , ali i sadašnjeg vremena. Sa iskrenom željom da u domove...

"Pozdravljamo usvajanje Zakona kojim se uvala Valdanos vraća svojim istinskim vlasnicima, čime se ispravlja višedecenijska nepravda. Istovremeno, nadamo se, a još je nada ljudska, da je ovo inicijalna kapisla da svoju pravdu dočekaju i Bokelji", saopštili su danas iz Bokeškog foruma.
Jutros je na zidu zgrade u centru Tivta osvanuo natpis ”Mladiću moj problem je tvoj što si srpski heroj”. Nemile scene, nemili grafiti koji u mnogome vraćaju sjećanje na slike i događaje iz Tivta 90-ih.

Devet mjeseci je proteklo od kada je nova skupštinska većina preuzela vlast u opštini Tivat. Dovoljan protok vremena da se rezultati konkretne politike vide na djelu i da se osjete “benefiti“ rada ovako neprirodno sklepane koalicije, koja je sebe pompezno najavljivala kao prijeko potrebno osvježenje...

Na današnji dan prije 15 godina proglašena je obnova crnogorske nezavisnosti, dok je 3. jun istovremeno i Dan SDP-a, partije koja više od tri decenije opstaje na istom putu - građanske, evropske i nezavisne crnogorske države-kaže se u saopštenju SDP-a.