Neobično je veliki broj građana koji se u posljednjih nekoliko dana obratio “Bokeškom Forumu” kako bi im se pružila pomoć ili makar dala uputstva kako da do obećane pomoći dođu - kaže se u Otvorenom pismu Bokeškog foruma premijeru Dušku Markoviću, ministarki ekonomije Dragici Sekulić  i predsjednicima crnogorskih opština.

U sklopu mjera podrške privredi i građanima, Građanski pokret URA uputio je svim crnogorskim lokalnim samoupravama i Zajednici opština novi predlog daljih aktivnosti, u cilju ublažavanja posljedica pandemije izazvane koronavirusom (COVID 19). URA je pozdravila napore pojedinih lokalnih samouprava, poput Berana i par crnogorskih opština, koje...

Hrvatska građanska inicijativa donirala je danas 300 eura Crvenom križu Kotor, a isti toliki iznos i Crvenom križu Tivat za pomoć u novonastaloj situaciji - saopšteno je iz ove partije.
Državna izborna komisija donijela je juče Odluku o prekidu svih izbornih radnji sprovedenih za tivatske izbore, koji su bilo raspisani za 5. april, pa odgođeni zbog Vladinih mjera za sprečavanje širenja korona virusa - objavila je podgorička "Pobjeda".

Hrvatska građanska inicijativa, kao odgovorna stranka, svjesna opasnosti pred kojom su se našli naši građani i društvo, odlučila je da izdvoji sredstva za kupnju respiratora. - kaže se u saopštenju ove stranke.

Odbornički klub Socijaldemokratske partije u Skupštini opštine Tivat odlučio je da mjesečne odborničke naknade za mjesec mart uplati na žiro račin Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, o čemu su obavijestili nadležnu službu opštine.

Hrvatska građanska inicijativa u potpunosti podržava Odluku za odlaganjem izbora  u Tivtu te istu smatra u ovom trenutku mudrom, opravdanom i nužnom. Na jučerašnjoj Sjednici Kolegijuma predsjednika Skupštine Crne Gore, predsjednik HGI - ja Adrijan Vuksanović iznio je stvav da je u ovom trenutku potrebna i...