Uskrs je praznik koji simbolizuje pobjedu života nad smrću, dobra nad zlom, pravde nad nepravdom i koji nam daje vjeru u ljudsku dobrotu-kaže se u čestitki Bokeškog Foruma.

Svjesni smo da ovaj Uskrs dočekujemo u specifičnim okolnostima, koje već dulje vrijeme ne podrazumijevaju normalno funkcioniranje i život na kakav smo navikli - kaže se u čestitki HGI.

Predstojeći blagi dani prilika su da se podsjetimo univerzalnih kršćanskih vrijednosti  posvećenih miru, ljubavi i razumjevanju. Multinacionalni i multikonfesionalni sklad, utemeljen na idejama istinskog humanizma, solidarnosti i društvenog dijaloga, neprocijenjivo je bogatstvo crnogorskog društva. Neka Uskrs koji stoljećima pruža radost, nadu i sreću, ljude dalje ispirira...

Opštinski odbor DPS-a Tivat svim građankama i građanima Tivta katoličke vjeroispovijesti čestita veliki hrišćanski  praznik Uskrs.

Ako postoji neko kome nije bilo jasno sa kojim ciljem mi je iz bivšeg režima postavljeno pitanje da li priznajem zločin genocida u Srebrenici, dokaz može naći u monstruoznoj i opasnoj kampanji o tome da sam relativizovao, zatim da sam navodno negirao zločin genocida, pa i u opasnim podvalama da sam negirao da se uopšte desio zločin-kazao je ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava dr Vladimir Leposavić.

Predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća, Zvonimir Deković čestitao je praznik Pesah vrhovnom rabinu i predsjednici Jevrejske zajednice u Crnoj Gori, Lucianu Moše Preleviću i Nini Ofner Bokan.
Problem lutajućih domaćih životinja u Tivtu i okolnim mjestima već duži niz godina predstavlja jednu od glavnih tema u gradu, što zbog materijalnih šteta koje se svakodnevno dešavaju, pa do opasnosti po samu bezbjednost svih učesnika u saobraćaju, kazali su danas iz inicijalnog odbora URA u Tivtu.

Predsjednik OO SDP Tivat Aleksandar Đurovićuputio je inicijativu za pokretanje postupka formiranja donatorskog računa /fonda Opštine Tivat za rješavanje socijalnih pitanja i pomoći sugrađanima u potrebi. "Ideja je da se formira radna grupa od predstavnika svih političkih subjekata i predstavnika Sekretarijata za finansije i za društvenu...