Hrvatska građanska inicijativa upućuje punu podršku predsjedniku Općine Tuzi Niku Gjeloshaju, lokalnom rukovodstvu i građanima, koji brane, prije svega vlastito dostojanstvo.

Najoštrije osuđujemo poticanje portala In4s na raspirivanje nacionalne, vjerske i svake druge mržnje prema hrvatskome narodu u Crnoj Gori, i to ne po prvi puta, time što dopuštaju objavu komentara s eksplicitnim prijetnjama, uvredama i najvulgarnijim primitivnim kvalifikacijama prema Hrvatima, stoji u saopštenju HNV-a.
Postovana ministrice dr Borovinic Bojovic, ovim putem želim da se javno zahvalim menadžmentu, ljekarima, medicinskom osoblju Doma zdravlja Tivat, kao i kompletnom osoblju Opšte bolnice Kotor na čelu sa direktorom dr Davorom Kumburovićem  i dr Ljiljanom Knežević na požrtvovanju i posvećenosti u pružanju kvalitetne zdravstvene zaštite pacijentima koji boluju od Covida-19.
Poštovani ministre Bojaniću, vjerujemo da znate da Boka ima specifičnu klimu, pa smo na ovoj južini, mi iz Bokeškog foruma, sa čuđenjem i nevjericom primili vijest da nastavljate pregovore oko koncesije Aerodroma Tivat. Gospodine ministre, ovo želimo da shvatimo kao vašu ishitrenu izjavu s obzirom da sigurno niste upućeni u imovinsko-pravne odnose na Aerodromu Tivat,stoji u saopštenju Igora Radoševića iz Bokeškog foruma.
Opštinski štab za zaštitu i spašavanje u Opštini Tivat epidemiološku situaciju u našem gradu ocijenio je alarmantnom a predsjednik opštine Željko Komnenović pozvao, doduše ne po prvi put, građane i privredu da uplate sredstva podrške Domu zdravlja - kaže se u saopštenju OO DPS Tivat.
Oпштински Одбор ДСС Котор одржао је Општинску скупштину, у демократској и крајње пријатељској атмосфери, уз велико присуство младих скупштинара и скупштинарки, у Пословном центру „Вукшић“, уз пуно поштовање епидемиолошких мјера!