Opština Tivat poziva sve zaintersovane restorane, domaćinstva, pružaoce ugostiteljskih usluga, ali i građane, da podijele svoje recepte tradicionalne hrane, karakteristične za područje Tivta i Boke Kotorske.
Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović ugostio je danas predstavnike Teniskog Saveza Crne Gore, predsjednika dr Dimitriju Rašovića i selektora FED CUP reprezentacije Miloša Karadžića, u susret odlasku ženske teniske reprezentacije Crne Gore na „Bili Džin King“ kup koji će se igrati naredne sedmice u Litvaniji.

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović razgovarao je danas sa Ratkom Batakovićem predsjednikom Mreže za ruralni razvoj Crne Gore i Vesnom Đukić izvršnom direktoricom Maslinarskog društva „Boka“, o inicijativi osnivanja lokalnih akcionih grupa (LAG). U pitanju su organizacije koje povezuju aktere na svim nivoima kreiranja, donošenja i...

Predsjednik opštine Tivat, Željko Komnenović je objavio Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta za sport i poziva sportske organizacije sa sjedištem u Tivtu da predlože svoje kandidate za članove Savjeta. Njega će činiti predsjednik i četiri člana iz reda istaknutih sportskih radnika i sportista, sa prijavljenim prebivalištem na teritoriji opštine Tivat.
Aerodrom Tivat predstavlja glavnu kapiju naše turističke privrede,  na koju u Tivat uđu brojni turisti i gosti, zato je posebno važno da smo uspjeli uvesti red u uslugu taksi prevoza. Sada imamo uređen sistem, koji će nadamo se funkcionisati i taksisti neće biti u prilici da presreću goste, već će na dolaznom terminalu raditi punkt sa kojeg će ova usluga biti koordinisana“ – rekao je predsjednik opštine Željko Komnenović otvarajući drugi po redu sastanak Koordinacionog tima za pripremu i praćenje turističke sezone.
Sekretarijat za privredu održao je juče sastanak sa poljoprivrednim proizvođačima iz Tivta i sa predstavnicima udruženja pčelara „Tivatski pčelari“ i „Pelin“, sa ciljem blagovremenog informisanja o raspisanim javnim pozivima, uslovima korišćenja podrške i drugim planiranim aktivnostima Sekretarijata.
Opštinski Sekretarijat za društvene djelatnosti i Omladinski tim Tivat organizuju akciju sakupljanja lektira i druge literature za djecu i mlade, pod nazivom „Knjigu po knjigu“, sa ciljem doniranja svih prikupljenih knjiga.
Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović i predsjednik SO Tivat dr Andrija Petković upriličili su prijem za predstavnike uprave i igrača Fudbalskog kluba „Arsenal“, povodom nedavno odigrane baražne utakmice, u kojoj je ovaj klub propustio priliku da uđe u Prvu crnogorsku fudbalsku ligu.
Završen je Likovni konkurs na temu „Zajedrimo zajedno“, koji je raspisao Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Tivat, u saradnji sa Jedriličarskim klubom „Delfin“, OŠ „Drago Milović“ iz Tivta, OŠ“ Branko Brinić“ iz Radovića i „Knightsbridge School International Montenegro“.