U skladu sa postojećom situacijom a imajući u vidu da je Poreska uprava produžila rok za predaju  finansijskih iskaza, prijave za porez na nepokretnosti ( sa pratećom dokumentacijom) se mogu dostaviti do 15.aprila elektronskim putem, na e-meil adresu  [email protected], na obrascu PPN-2  koji možete naći na našem sajtu.
Izvršni odbor Turističke organizacije (IO TO) usvojio je jednoglasno predlog predsjednika Ivana Obradovića da martovske naknade članova IO budu usmjerene na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti i na taj način simbolično doprinesu daljoj borbi protiv koronavirusa.
Uprava za inspekcijske poslove u saradnji sa Komunalnom policijom svakodnevno sporovodi kontrole radnog vremena trgovina, kojima je sad radno vrijeme od 08-18h, kazao je za Radio Tivat direktor Uprave za inspekcijske poslove, Jovica Stojković.

Pomoć u osnovnim životnim namirnicama, sredstvima za ličnu higijenu i dezinfekciju za najmanje 43 porodice iz kategorije socijalno najugroženijih biće uručene u predstojećem periodu, odlučeno je na današnjem sastanku predsjednika Opšine Tivat dr Siniše Kusovca i sekretarke za mlade, sport i socijalna pitanja mr Darke Ognjanović sa direktoricom Centra za socijalni rad Opštine Tivat Svetlanom Mamulom i sekretarom OO Crveni krst Duškom Božovićem.

Akcija dezinfekcije grada sredstvima na bazi hlora nastavljena je danas tretiranjem trgova i ulaza na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, u mjesnim centrima Radovići, Gošići i Krašići, te od Gradiošnice ka magistralnom putu.

Nakon što je predsjednik Crne Gore 20. Marta donio odluku o odlaganju lokalnih izbora u Tivtu, OIK je zasjedala u hitnom roku i na jučerašnjoj sjednici jednoglasno donijela Odluku o prekidu svih izbornih radnji u sprovođenju izbora za odbornike u SO Tivat. Predsjednica Opštinske izborne...