Uređivanjem enterijera i eksterijera škole, volonterski klub SMŠ " Mladost", danas je zajedno sa Učeničkim parlamentom i Likovnom sekcijom, obilježio Dan dobrih djela. Prioritet je bio sredjivanje, farbanje i ukrašavanje školskih ormaricća i stepenica, kao i  betonskih klupa u dvorištu škole, saopštili su iz SMŠ...

Javne i privatne obrazovno – vaspitne ustanove u opštinama Plav, Gusinje, Petnjica, Herceg Novi, Žabljak, Tivat, Kotor, Plužine, Budva, Tuzi, Rožaje, Bar, Ulcinj, Bijelo Polje i Cetinje redovno će raditi naredne sedmice, od 12. do 16. aprila, saopšteno je iz Ministasrtva prosvjete.

„I ove godine je učenica Martina Kovačević osvojila I nagradu sa 93,66 boda na Internacionalnom online takmičenju, koje nema ograničenja u starosnoj dobi, a mogućnost učešća imaju učenici, studenti i profesionalni muzičari“, saopštili su iz Muzičke škole Tivat". Martina je učenica III razreda srednje muzičke škole,...

Potpredsjednik opštine Tivat Goran Božović i sekretarka za društvene djelatnosti Borka Mršulja upriličili su danas prijem za učenike SMŠ “Mladost” i njihove profesore, koji su na nedavno održanom državnom takmičenju ostvarili značajne rezultate, saopštili su iz Opštine Tivat.
Prosvjetni radnici, učenici i roditelji od danas mogu naći sve informacije o obrazovnom procesu na posebnoj stranici portala covidodgovor.me.
Javne i privatne obrazovno–vaspitne ustanove od sjutra će biti otvorene u 14 opština, dok će učenici devetog razreda u svim gradovima pohađati nastavu u školi, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.
Javne i privatne obrazovno vaspitne ustanove u opštinama Plav, Gusinje, Petnjica, Herceg Novi, Žabljak, Tivat, Kotor, Plužine, Budva, Tuzi, Rožaje, Danilovgrad, Bar i Mojkovac redovno će raditi naredne sedmice, od 5. do 9. aprila.
NVO „Književna omladina Tivta“ raspisuje literarni konkurs na temu vršnjačkog nasilja „ Svako ima svoju priču“.
Osnovna škola „Branko Brinić“ u Radovićima juce s je skromno obilježila Dan škole 29. mart.