Telekom je sedmi put raspisao konkurs „Za svako dobro“, putem kojeg dodjeljuje donacije za društveno odgovorne projekte u ukupnom iznosu od 30 hiljada eura. Za donacije mogu aplicirati sve nevladine organizacije registrovane u Crnoj Gori sa projektima od posebne važnosti za zajednicu, u čijem sprovođenju se primjenjuju digitalne tehnologije, kao i digitalnim idejnim rješenjima čiji su ciljevi u skladu sa prioritetima Konkursa.
Povodom 19. avgusta, Svjetskog dana humanosti, Dječiji savez Tivta i Modni klub „Da Qui“ su danas posjetili porodicu Nikić kako bi malim znakom pažnje pomogli težak život samohranoji majci Dajani i njenom četvorogodišnjem sinu Aleku.
Centar za demokratsku tranziciju (CDT) poziva opštinske izborne komisije na poštovanje izbornih zakona i principa transparentnosti, koji se, kako navode, u ovom trenutku, dosljedno ne implementiraju.
Centar za građansko obrazovanje je od NKT tražio hitno pojašnjenje mjere obaveznog nošenja zaštitnih maski na otvorenom i zatvorenom. Ta mjera je bila prvo na snazi u nekim opštinama, uključujući i Podgoricu, a od danas u čitavoj Crnoj Gori.