Okrugli sto na temu „Udruženim snagama do kreiranja ključnih kompetencija mladih“ održan je u Opštini Tivat, u organizaciji NVO „Centar za omladinsku edukaciju“ i NVO „Cazas“, a uz podršku opštinskog Sekretarijata za društvene djelatnosti, saopštili su iz Opštine. U radu okruglog stola učestvovali su tivatski srednjoškolci:...

„Maštam da svijet bude obojen bojama svjetlosti“ bila je tema nove onjaln likovne radionice koja je upravo završena u“Kreativnom kutku” Dječijeg saveza Tivta, umjetničke radionice koja dugi niz godina vrijedno radi pod okriljem ove NVO.

Predstavnici NVO “Ugostitelji Crne Gore” sastali su se sa predsjednikom Udruženja banaka Mladenom Rabrenovićem i generalnim sekretarom Udruženja banaka Bratislavom Pejakovićem, kaže se u saopštenju ugostitelja Crne Gore.

Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija je objavilo Javni poziv za konsultovanje zainteresovane javnosti povodom izrade Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nevladinim organizacijama.
U cilju prikupljanja pomoći za napuštene životinje, pogotovu one iznemogle i bolesne, o kojima naša organizacija brine, odlučili smo da pokrenemo humanitarnu akciju "Od srca za šapice". S obzirom na činjenicu da sami nismo u mogućnosti da finansiramo hranu i liječenje za veliki broj napuštenih životinja o kojima brinemo, molimo sve humane ljude i privredne subjekte da nam pomognu u borbi za njihove živote, saopštili su danas iz ove NVO.
Uoči Međunarodnog dana Roma, 8. aprila, u jutarnjem programu Radio Tivta o položaju Roma u našoj državi razgovarali smo sa Samirom Jahom direktorom NVO “Mladi Romi“. Napretka ima kaže Jaha, međutim mišljenja je da uvijek ima prostora da se radi na unapređenju položaja Roma i Egipćana.