„I mi Boke“ je NVO osnovana u Kotoru 2019 godine. Iako nemaju svoju prostoriju to ih ne sprečava da se maksimalno angažuju na poboljšanju uslova života osoba sa invaliditetom. Korona ga je dodatno otežala ali nije spriječila da u ovom mjesecu obilježe svjetski Dan mentalnog...

Udruženje penzionera Tivat i ove godine organizuje nabavku zimnice. Svi oni koji žele jagnjad treba da do polovine iduće sedmice dođu u kancelariju udruženja i upišu se na spisak. Prema riječima predsjednika Dragana Perčina, raspodjela će se vršiti već 26. oktobra: „Postoji mogućnost i kasnije da...

Nakon što su sredinom septembra u Pivki bili domaćini Dobrovoljnom vatrogasnom društvu „Boka“  , vatrogasaci- dobrovoljci društva „Košana“ jutros su doputovali u Tivat u uzvratnu posjetu.
U okviru manifestacije Dječija nedjelja danas je dio naše emisije „Školarac“ bio posvećen podsjećanju na lik i djelo legendarnog voditelja, kompozitora, pjevača i velikog prijatelja djece, Minje Subote.
Dječiji savez Tivta je objavio program tradicionalne oktobarske manifestacije „Dječija nedjelja“ koja se ove godine realizuje pod motom „Mostovi su kao duge “.