Centar za demokratsku tranziciju (CDT) poziva opštinske izborne komisije na poštovanje izbornih zakona i principa transparentnosti, koji se, kako navode, u ovom trenutku, dosljedno ne implementiraju.
Centar za građansko obrazovanje je od NKT tražio hitno pojašnjenje mjere obaveznog nošenja zaštitnih maski na otvorenom i zatvorenom. Ta mjera je bila prvo na snazi u nekim opštinama, uključujući i Podgoricu, a od danas u čitavoj Crnoj Gori.

Udruženje "Roditelji", "Igračkoteka" i "Razvojni centar" organizuju danas novu online radionicu u toku koje će djeca osnovnoškolskog uzrasta praviti zanimljive kreativne figure i razvijati maštu, najavila je u našem program Tanja Ćirović iz udruženja “Roditelji”. “Od čačkalice do figurice” naziv je radionice namijenjene djeci uzrasta...

Povodom nastupajućeg  praznika 13. Jula, Dana ustanka naroda Crne Gore 1941. godine i Dana državnosti Crne Gore,svim građankama i građanima Tivta i Crne Gore, želimo srećan praznik - kaže se u čestitki UBNORa Tivta.
Danas se navršava 76 godina od kada je  u Mrčevcu, nedaleko od Tivta, stradao Sreski komitet Kotora - saopšteno je iz UBNORa Tivat.
Proslavljajući značajne datume i jubileje iz naše bogate slobodarske istorije,75. godina oslobođenja od fašističkog okupatora i domaćih izdajnika, ne samo da evociramo sjećanje na te slavne dane, herojske podvige sinova i kćeri ovog naroda, već pamteći istorijske izvore odužujemo generaciski dug - saopšteno je iz UBNORa Tivat.
KUD Boka je kalendar svojih aktivnosti priolagodio aktuelnim okonostima sa koronavirusom, pa su planove međunarodnih gostovanja zamijenili aktivnostima u Crnoj Gori. Danas su sa najmlađim članovima obišli Stari grad Kotor i na Dan Bokeljske mornarice posjetili Pomorski muzej Crne Gore nastao iz fundusa ove 12-vjekovne organizacije.