Služba zaštite i spašavanja Tivat je u tokom jučerasnjeg dana imala dve intervencije. Prva je bila potraga za izgubljenom starijom osobom u popodnevnim satima, koja je okončana uspješno i brzo. Sinoć u  02:26h SZS je dobila poziv zbog požara na automobilu u naselju Lepetane, na...

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo, a na sjeveru umjereno do potpuno oblačno povremeno uz kišu ili pljusak sa grmljavinom – znatno više u drugom dijelu dana. Vjetar povremeno umjeren do jak sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 33 stepena.
Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali i uslovima ponegdje za kišu ili kratkotrajan pljusak i grmljavinu. Više izgleda za padavine u drugom dijelu dana i tokom noći na sjeveru. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 19 do 33 stepena.
„Uz svo poštovanje ostalih kolega, „Tatoo shop Montenegro“ je jedini legalni studio u Boki“, kazao je u Radio Suncobranu Zvonimir Grabić, diplomirani grafički dizajner i tatoo majstor.
Od 1. juna do 29. jula imali smo stabilnu požarnu sezonu u Crnoj Gori koja je, statistički gledano, bila ispod prosjeka, saopštio je generalni direktor Direktorata za vanredne situacije MUP-a Mirsad Mulić.
Obrazovni sistem priprema se za redovan početak školske godine, što bi trebalo da čine i roditelji i đaci, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, a prenosi portal roditelji.me. Oni će u narednim danima komunicirati sa Institutom za javno zdravlje, kako bi dobili potvrdu takvog stava.
Promjenljivo oblačno povremeno i mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom. Više padavina u jutarnjim satima. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 29 stepeni.