pedja nenezic

DPS pozvao na zajednički rad

Tivat je pokazao izuzetan demokratski kapacitet i predstavlja relevantan primjer zrelosti crnogorskog društva, ocijenio je, u ime Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS), koordinator za Tivat Predrag Nenezić. 

„DPS zahvaljuje svim građanima koji su podržali pravi put Tivta. Rezultati izbora nas obavezuju da još posvećenije radimo za budućnost jedne od najperspektivnijih opština, ali i uvjeravaju da Tivćani dijele naše ciljeve i prepoznaju riješenost da na njima istrajemo“, naveo je Nenezić.
Kako je rekao, zadovoljstvo im je da je njihovo zalaganje za evropske vrijednosti i evroatlantske integracije naišlo na gotovo apsolutan sluh u Tivtu, gradu koji je oličenje crnogorske multikulturalnosti i multietničnosti.
„Tivat je pokazao izuzetan demokratski kapacitet i sigurni smo da predstavlja relevantan primjer zrelosti crnogorskog društva, u čijoj budućnosti više neće biti mjesta za pozive na bojkot i retrogradne političke koncepte, koji bi odlučivali o životima građana umjesto njih samih“, ocijenio je Nenezić.
Iz DPS-a su obećali da će i ovoga puta napraviti tim, koji će u saradnji sa Vladom Crne Gore, nastaviti razvojne projekte u Tivtu, unaprijediti ambijent za nove investicije, ali prije svega biti posvećen dostizanju evropskog kvaliteta svih građana i otvaranju novih perspektiva za mlade generacije.
„Pozivamo sve političke subjekte, koji dijele naše programske ciljeve i strateška opredjeljenja, da zajedno sa nama grade tivatsku evropsku budućnost“, saopštio je Nenezić.