Turistička kreće sa kampanjom „Ljetujte doma“

U saradnii sa Nacionalnom Turističkom, Turistička organizacija Tivta će od naredne sedmice krenuti u realizaciju kampanje za domaće tržište pod nazivom „Ljetujte doma“.  Uz tu u pripremi je i kampanja za zemlje regiona i druge međunarodne destinacije koje se budu prve otvarale prema Crnoj Gori, kazala je direktorica TOTa, Danica Banjević.

Cilj kampanje je informisanje crnogorskih građana o ponudi Tivta i na primorju i na sjeveru zemlje. S tim ciljem hotelijeri su izašli sa izuzetno dobrim ponudama i popustima za crnogrosko tržište, naglasila je Banjević.

„Hotelijeri su izašli sa izuzetno dobrim ponudama i popustima za naše tržište“, kazala je direktorica Turističke organizacije Tivat, Danica Banjević.

Hoteli „Montengrino“, „Astoria“ i „Helada“ nude 20% popusta na redovno objavljene cijene;  „Villa Royal“ i „Splendido MB“, u zavisnosti od perioda glavne ljetne sezone, daju popust od 25 do 30 %, dok hotel „Magnolija“ nudi sedmodnevni boravak uz jedan dan gratis, a njihovi ovogodišnji gosti imaće popust i u 2021. godini.

Hotel „Regent Porto Montenegro“ za tržište Crne Gore i tržita ex Jugoslavije daje popoust od 50 %, a to prati fleksibilna otkazna politiku od 24 sata prije dolaska bez penala, dok hotel „La Roche“ za državne i lokalne uprave, te privredne subjekte daje mogućnost plaćanja ne nekoliko mjesečnih rata.

„To su izuzetno dobre ponude i nadam se da će motivisati građane Crne Gore da odmor ili dio odmora provedu u Tivtu“, kazala je Banjević, naglašavajući da su hotelijeri, korigovanjem cijena i povlasticama stalnim gostima, reagovali kako treba na novonastalu sistuaciju.

Turistička organizacija je, kako je kazala Banjević, u stalnoj komunikaciji sa tivatskim hotelijerima, pa je i u saznanju da su otkazani pojedini aranžmani za prvu polovinu juna mjeseca. „Ali, raduje činjenica da, kako su nam rekli pojedini hotelijeri, kreću nove rezervacije i to već za drugu polovinu juna, za glavnu ljetnu sezonu i za drugu polovinu godine“, kazala je Banjević, najavljući i kampanju za potsezonu.

„Nadam se da će se brzo otvarati i ostale destinacije, da će broj Kovid slučajeva biti niži u narednom periodu i očekujemo turiste sa tržišta Srbije, kao jednog od najznačajnijih emitivnih tržišta što se tiče Crne Gore. Pratimo situaciju i na drugim tržištima, među kojima je i Rusija, koja je po statistici bila prvo tržište kada je u pitanju prošlogodišnji turistički promet u Tivtu“, kazala je Banjević.