Niko Raičković: Tivat je idealno mjesto za obuku fudbalskih trenera

Već 12 godina u Tivtu se vrši edukacija fudbalskih trenera. U hotelu Palma u toku je edukacija kandidata iz više generacija.

U ime Fudbalskog saveza Crne Gore koordinator je dr Niko Raičković koji za Radio Tivat kaže da ovdje imaju idealne uslove za rad:

     „Mi u kontinuitetu radimo edukaciju trenera na svim nivoima. Sada radimo već deset dana. Radili smo sa generacijom UEFA A licencom drugi semestar. Za vikend smo imali edukaciju trenera futsala i produženje njihovih licenci. Sada smo krenuli sa novom generacijom UEFA B licenci. To će trajati do kraja ove nedjelje. Trenutno imamo 24 kandidata. Među njima ima i bivših fudbalera, Delić, Sekulić i drugi. Imamo kandidata iz Austrije, Njemačke, Srbije. Ovo je mješovita grupa. Mi ćemo kvalitetno raditi sa njima. Ima dosta trenera koji su kasnije napravili dobre karijere. U hotelu Palma imamo izvanredne uslove. Tivat je  sjajan domaćin. Ovdje radimo od 2008. godine i ne bismo ga željeli mijenjati. Ni Tivat ni hotel Palmu“ – kaže dr Niko Raičković.

U hotelu Palma se drže teoretski časovi, a praktičan rad se odvija na terenima Grblja i Bokelja, a uiskoru i na pomoćnom terenu Arsenala, kad se završi njegovo kompletno uređenje .