La Roche – Ukusi ljeta

U hotelu La Roche osmislili su zabavno edukativni koncept kuvanja za građane Tivta i one “najhrabrije u kuhinji”, saopštili su iz hotela.
„Ukoliko smatrate da ste talentovani u kuvanju ili želite da unaprijedite svoje znanje i vještinu La Roche vam nudi mogućnost ovoga ljeta da to uradite besplatno uz vrhunske majstore kuhinje. Kroz jednodnevni kurs kuvanja nauičićete brojne gastronomske tajne i napraviti jela ‘kao sa naslovnice’“, stoji u pozivu.
Zbog praktičnog rada i bezbjednosti od „korona virusa“ formiraće se grupe od po 4 polaznika.
Tema ovoga kursa su „ukusi ljeta“ u okviru koga će pripremiti 5 jela mediteranske kuhinje od onih tradicionalnih do onih najmodernijih. Kurs će voditi šef kuhinje, Boban Mihajilo inače višestruko nagrađivani kuvar na svjetskim i internacionalnim takmičenjima.
Polaznici će dobiti diplomu o uspješno završenom kursu a moći će i da degustiraju sve što skuvaju. Dvodnevni kurs održaće se 30 i 31. jula. Prijave se mogu izvršiti na telefon 032-662-881 ili lično na recepciji hotela La Roche.
„U ljetnjim danima kada smo naučili da svi radimo ‘punom parom’ i da turisti koji uživaju u našem gradu uživaju i u gastro ponudi popularnih tivatskih hotela i restorana ove godine imamo sasvim drugačiju sliku i druga očekivanja. U želji da dio svog slobodnog vremena poklonimo vama kako bi smo vam skrenuli misli sa svakodnevnice i situacije koja nas okružuje riješili smo da vas okružimo mirisom i ukusom mediteranske kuhinje“, kaže menadžer restorana Bevanda i restorana hotela La Roche, Mihajilo.Boban
On je kazao da će se kurs obavljati u moderno opremljenoj kuhinji hotela, a sami polaznici će imati priliku da se upoznaju sa modernom tehnologijom koja se koristi u pripremi modernih jela.