„Kako da rastem? “naziv je knjige za djecu Sonje Padrov Tešanović koja će se, u organizaciji Dječijeg hora "Cvrkutići", promovisati danas u 17 sati u Domu kulture u Kumboru.

Prvi dio snimanja dugometražnog igranog filma “Zaliv” reditelja Draška Đurovića, koji uz Gordana Gocića potpisuje i scenario, završen je prije desetak dana na crnogorskom primorju. “Zaliv” je sniman tri dana na objektima u Reževićima i Petrovcu. Nastavak snimanja planiran je u martu u Perastu, Kotoru i Herceg Novom, a...

U emisiji ,,Mikser“ gošća Radio Tivta bila je direktorica JU Muzej i galerija Tivat, mr Jelena Bošković. Ona je govorila o uspješno završenoj ljetnoj sezoni, konkursu koji će uskoro biti objavljen za akademske slikare koji žele da izlažu, o predstojećoj manifestaciji Novembarski dani, kao i o sanaciji kule Buća.
,,Otvarajući prostore novih umjetničkih promišljanja Ivana Babić, svoja umjetnička osvarenja izmješta iz dosadašnjih okvira. Pored odluke da procese stvaralačke imaginacije prenese na manje dimenzije odnosno minijature, odlučuje se i za promjenu podloge: dosadašnji papir i platno mijenja - staklom.
Producent i DJ Miloš Bulajić, poznatiji kao DJ Buba, za Radio Tivat govori o svijetu elektronske muzike. Ovaj Tivćanin sarađivao je sa inostranim izdavačkim kućama i nastupao na najprestižnijim festivalima u regionu.