Golf klub „Knjaginja Milica“: Vratili smo golf na velika vrata u Crnu Goru

Ponosni smo sto su GK Knjaginja Milica I Tivat, slobodno mozemo reci, vratili golf na velika vrata u Crnu Goru -saopšteno je iz  tivatskog Golf kluba.

Grupa entuzijasta I ljubitelja ovog sporta kojih je sve vise u Crnoj Gori do sada nijesu imali svoju golf bazu.

Broj suncanih dana u godini, klima I ambijent daju nam nadu da ce izgradnjom novog golf terena na Lustici svi biti na dobitku I gradjani Tivta I turisticki radnici ali I drzava. Razvoj ovog sporta, čija je suština priroda, mir i zdravi život, omogućava Tivtu prevazilaženje sezonalnosti koji je glavna boljka naseg turizma.

Vjerujem da ce I drzava imati sluha u razumijevanja I da ce intenzivnije poceti da podrzava razvoj golfa u Crnoj Gori.

Otvaranje golf terena će svim gradjanima Tivta i Crne Gore omoguciti da se oprobaju u jednoj novoj sportskoj sferi, čiji temelj su fer plej, iskrenost i poštovanje suparnika, kao i terena i same prirode: i to uz najbolje moguće uslove.

Golf turizam na starom kontinentu je trziste vrijednosti od preko 50 milijardi Eura, koji broji skoro 5 miliona registrovanih golfera, I segment koji je prepoznat kao ključni za već razvijene turističke destinacije (Španija, Turska kao primijer). Uz to, visoka prosječna potrošnja takvih gostiju, i njihova želja za upoznavanje novih lokaliteta, domaćih proizvoda, kulture i jedinstvene prirode, čine Crnu Goru idealnom budućom golf destinacijom – zaključuje se u saopštenju Golf kluba „Knjaginja Milica“ Tvat.