dss 1

ДСС: Настављају се политичка запошљавања

Саопштење за јавност ДСС

 

 

„Демократска српска странка је након давања првог саопштења о постизборном запошљавању „кадрова“ апсолутних „побједника“, по „јавним конкурсима“ за укупно 233 извршиоца -на Аеродрому (193) и Приморје Тиват(40), само два дана након одржаних локалних избора у Тивту, обећала да ћемо уредно пратити и обавјештавати јавност како се добијени гласови, између осталог, плаћају радним мјестима“ саопштио је ОО ДСС.

Као што апсолутни побједници држе ријеч да одређени број гласова плаћају радним мјестима, тако и Демократска српска странка држи ријеч и у складу са датим обећањем, обавјештавамо јавност да су се апсолутни „побједници“ у међувремену изгледа пресабрали па сада 20 дана, од дана избора, након свођења рачуна – или предизборних потенцијалних коалиционих партнера, поново,онако дрчно, отварају шалтер за запошљавање, па у Приморје Тиват, поред ранијих 40, додатно „траже“ још 55 извршиоца, што се види из данашњег Огласа Завода за запошљавање, објавњеног у дневној штампи!

Пошто је 1 април прошао, ми из ДСС-а цијенимо да ово није нека прво априлска шала и да се неко шали са радним мјестима, па стога позивамо наше бираче и бираче других партија, који не припадају апсолутним „побједницима“ и њиховим потенцијалним коалиционим партнерима, да у што већем броју конкуришу. Ово зато, јер за очекивати је да што би ми бокељи казали „у нефаљ“ прође и неки наш бирач и апсолутним „побједницима“ побрка кадровску комбинаторику.

Иначе, како је кренуло, овоме нема краја јер је очигледно на помолу мртва трка у запошљавању између Аеродрома Тиват и Приморја Тиват, гдје Аеродром са потражњом за 193 извршиоца за сада води за 98 извршиоца у односу на Приморје Тиват, које за сада тражи укупно „само“ 95 извршиоца,што значи да је за очекивати да ускоро Приморје Тиват распише неки нови оглас како би, у складу са оном народном „и ми коња за трку имамо“, сустигао Аеродром Тиват, и маминим и татиним синовима апсолутних „побједника“ испунио предизборне жеље!

И на крају, онако узгред, ДСС пита јели државни тужилац у Црној Гори и види ли он исто што и ми видимо и чита ли дневну штампу коју и ми читамо. Ако види и чита ДСС пита ШТА ЧЕКА?!

Предсједник ОО ДСС Тиват Дејан Рисанчић