Budite nasmijani i veseli

Tivćane i goste grada u novogodišnjoj noći su zabavljali Miligram i Lexington bend. Miligram, kako reče Aleksandar Milić Mili, sa novim zvukom i drugačijim konceptom.

„Donijeli smo nešto novo, zvuk 21. vijeka. Upakovane su pjesme koje sam radio 90- tih i 2000- te za najveće zvijezde: Cecu, Brenu i Draganu, kojima sam dao novu energiju i novo ruho i zajedno sa svim hitovima Miligrama to je novi koncept. Novi pjevač je Adi Šoše, najbolji mladi vokal na Balkanu, ženske pjesme izvodi Katarina Jovanović, sviraju vrhunski muzičari, a na sceni su i di džejevi, i to je u budućnosti smjernica Miligrama. Ovakva koncepcija muzike nikada nije bila na Balkanu, zvuk je potpuno prilagođen ovom vijeku, ovo je muzičko putovanje nastalo iskreno, iz emocija, i ne liči ni na šta što je rađeno ranije. Želja je da budemo sve bolji i bolji, što u Novoj godini želimo i drugima“, kazao je Mili, čestitajući slušaocima Radio Tivta Novu godinu.

„Publika je sjajno prihvatila pjesme, pjevala je sa nama i mogu reći da je koncert bio odličan“, naglasio je basista Lexigton benda Gagi Stević, poželivši slušaocima Radio Tivta puno zdravlja i sreće u 2020. godini. „Budite nasmijani i veseli, i uvijek pozitivno gledajte na stvari“, poručio je Gagi.