Antoša Golub: Optimista sam !

Fudbaleri Arsenala pripremaju se za početak nove drugoligaške sezone, a sportski direktor Arsenala Antoša Golub optimistički je dočekuje.
– Vjerujem da ćemo trend pozitivnih rezultata sa kraja prošle, nastaviti u novoj sezoni. Nadam se već u 1.kolu i utakmici koju ćemo igrati u Rožajama protiv Ibra. A spremamo se i za prvu pripremnu utakmicu naredne subote u Baru protiv Mornara. Čeka nas nikad jača druga liga, a ja sam optimista. Mislim da je naše mjesto u gornjem dijelu tabele, a intimno priželjkujem i baraž – optimista je Golub.
Odrađena su i dva važna posla na fudbalskom tržištu. Doveden je Huan Montenegro, a u klubu će ostati i Dejan Pepić.
– Pozicija koju pokriva Montenegro nam je falila u protekloj sezoni. U pitanju je odličan i iskusam igrač koji je sa uspjehom nosio dres Grblja i Lovćena. Takođe naš napadač Dejan Pepić i pored ponuda, a i inostranih sa Malte ostaje u Arsenalu. Mnogo će nam značiti. Angažovali smo neke igrače, dok su neki koji prošle godine nisu pokazali ono zbog čega su dovedeni otišli iz kluba. Ono što posebno želim da naglasim je da će mo i u narednoj sezoni afirmisati mlade igrače jer smo ponosni na rad sa tim selekcijama – istakao je Golub.