Ansambl Toć snimio novu pjesmu

Tivatski bend Ansambl Toć je i u ovoj pauzi live koncerata bio jako vrijedan pa se posvetio snimanju i stvaranju autorskih pjesama. Spot za novu pjesmu „Pravac Kotor“ danas je ugledao svjetlost dana.

-Ovo je samo početak onoga što sve planiramo i pripremamo Ljubo Jovović koji je pisao tekstove kao „Goro moja“ ,“Do pobjede“ i mnoge druge, je došao do nas sa tekstom i idejom da zajedno uradimo pjesmu posvećenu Kotoru sa željom da se u tamo opet svira, slavi i pjeva kao nekad i da se održi pozitivni duh u ovim teškim vremenima koja su zadesila čitavu planetu. Kako smo Jovan i ja išli tamo u Srednju školu i imali prve svirke i prva druženja sa muzikom osjetili smo tu nostalgiju i potrebu da i sami nešto doprinesemo Kotoru, kao i ostatak benda koji tamo živi pa smo prihvatili pjesmu i snimili je“-kazao je za Radio Tivat Hrvoje Sindik, klavijaturista benda.

Pjesma je snimana kod Boška Martinovića u Kotoru koji je radio i aranžman.

„Stvaranju su se pridružili naši prijatelji i kolege iz kotora Branko Marković na bas gitari, a prateći vokali bile su Đurđa Petrović-Poljak, Dijana Radocaj, Tiana Jovanović i Petra Radulović. Na snimanju pjesme je bila jako pozitivna i prijateljska energija pa se to čuje i u pjesmi.

Članovi benda su Peđa Marić bubnjevi, Hrvoje Sindik klavijature, Jovan Ševaljević gitare i Bojan Stojanovski vokal.  Spot su radili Ljubo Jovović i Drone studio iz Podgorice. Ansambl Toć se zahvaljuje gradu Kotoru na ukazanoj prilici.