35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

Da li tivatski mediji profesionalno izvještavaju o epidemiji koronavirusa?
339 votes
Vijesti
Obavještavamo Sportske klubove Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore, da smo od strane Uprave policije obavješteni da su na snazi nove mjere u suzbijanju širenja Corona virusa, koje se tiču ribolova, a koje glase: Zabranuje se svaki sportsko-rekreativni ribolov, koji podrazumjeva ribolov iz čamca, ribolov sa obale i podvodni ribolov - saopšteno je našem radiju iz crnogorskog Saveza za sportski ribolov na moru.
Direktor Investiciono razvojnog fonda Zoran Vukčević saopštio je, u Jutarnjem programu TVCG, da je interesovanje za kredite veliko, te da je stiglo oko 500 prijava. Istakao je da kreditna linija nije jednokratna i da se neće završiti samo sa ovim mjesecom, već će i nakon pandemije IRF ponuditi nove kreditne linije, kako bi preduzeća mogla da ostanu na tržištu.
Činjenica da Javne ustanove domovi starih, licencirani dom Duga, Komanski most, centar Ljubović i Dječiji dom Mladost u Bijeloj za sada nemaju ni jedno lice zaraženo virusom kovid 19, govori o disciplini i tome da se preporuke NKT-a poštuju na najbolji mogući način, saopštio je predsjednik Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje Suad Numanović.
Pretežno sunčano. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, ponegdje kratkotrajno na udare i jak, sjeveroistočni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10 do 23 stepena.
Nije lako odraslima da budu u kući, ali je možda mrvicu teže djeci. Žele trčati slobodno, biti na suncu, brati cvijeće, družiti se. Korona nam to ne da.
Kućni ljubimci ne prenose koronavirus, zbog čega njihovi vlasnici ne bi smjeli da ih napuštaju, poručila je predsjednica podgoričkog Društva za zaštitu životinja, Svetlana Manojlović.
Jedini način da spriječimo širenje korona virusa je da ostanemo u kući, a svaki izlazak napolje nosi rizik, poručio je direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore dr Boban Mugoša.