35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  25
  јул
  2018

  Promocija romana "Luzitanija" Dejana Atanackovića

  21,30Ljetnja bašta Porto Montenegra
Anketa

Spremate li zimnicu?
257 votes
Reklame
Vijesti
Ministarstvo zdravlja, Klinički centar Crne Gore i Institut za javno zdravlje, sjutra u 09 sati organizuju redovnu konferenciju za medije na kojoj će biti analizirana trenutna epidemiološka situacija u zemlji, izazvana pandemijom virusa Kovid-19.
Projekat "Bravo Bravissimo" je projekat koji finansira Evropska zajednica a čiji je cilj oživljavanje nasljeđa Rossinijeve opere povezujući je sa modernim oblicima umjetnosti poput pozorišta, muzike, dizajna, kuvanja i promovisanjem kulturnog nasljeđa kao izvora inspiracije za umjetničko ko-stvaralaštvo i inovacije.
,,Mladi koji su aktivni i zainteresovani treba da dobiju podršku svojih roditelja to je osnovno i najvažnije, a ono što im Modni klub Modest pruža jeste prvenstveno druženje kroz putovanja, nastupe i takmičenja. Kroz igru djeca nauče da plešu i malo da se disciplinuju“, rekla je za Radio Tivat, najavljujući upis koji još uvijek traje, osnivačica Modnog kluba Modest Anuška Vlahović.
Sa atraktivne lokacije na obali Seljanova uklonjena su plovila i propratni predmeti koji su duže vrijeme onemogućavali slobodan prolaz građanima, a sve po nalogu opštinskog Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor.
Književno veče ,,Međunarodna književno- kulturna suradnja„ na kojoj će u sklopu istoimenog projekta biti promovisane dvije antologije savremene crnogorske i hrvatske poezije – Razlog za pjesmu i Odlazak u stihove, koautora Željke Lovrenčić iz Zagreba i Božidara Proročića sa Cetinja, biće upriličeno večeras od 19 sati.
U kompaniji To Monenegro zadovoljni su rezultatima za tri i po mjeseca od prvog leta. Prihod od prodaje karata je 4 mil EUR, a prevezeno je 70.000 putnika, kazao je za TVCG izvršni direktor Predrag Todorović.

Triatlon klub „Multisport akademija Mayer“ i Turistička organizacija opštine Kotor organizuju petu po redu međunarodnu triatlon trku pod nazivom „Ocean Lava Montenegro“ u nedelju, 26. septembra sa početkom u 07 sati.

Učesnike u saobraćaju danas očekuju uglavnom suvi kolovozi, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore. Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama, a vozačima se savjetuje da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi, neophodna je dodatna pažnja je je izmijenjen režim vožnje.