35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  19
  јул
  2018

  Bajaga & instruktori/ U sali lom

  9:30 pmLjetna pozornica Tivat
Anketa

Da li cete izaci na avgustovske izbore?
594 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Građanski pokret URA, Savez građana CIVIS i nezavisni intelektualci predstavili su platformu "Crno na bijelo", koja inicijalno ima preko 100 potpisnika a na osnovu koje je, vjeruju, jedino moguće graditi modernu, evropsku i građansku Crnu Goru,. Među potpisnicima i govornicima na skupu održanom u Podgorici bio je i predsjednik Bokeškog Foruma doc.dr Andrija Petković - saopšteno je iz Bokeškog foruma.
U regionu je najveći broj aktivno oboljelih na 100 hiljada stanovnika registrovan u Sjevernoj Makedoniji, na drugom mjestu je Crna Gora, a na trećem Bosna i Hercegovina (BiH).
“13. jul je praznik slobode koja nema cijenu, kao i prilika da se sjetimo svih onih koji su se kroz istoriju za nju borili" - kaže se u čestitki OO SD Tivta.
Uloga Investiciono-razvojnog fonda će u narednom periodu biti značajno veća, priprema se set posebnih kreditnih linija, kojima ćemo pokušati da omogućimo smanjenje negativnih posljedica na ekonomiju Crne Gore od uticaja pandemije, kazao je za Pobjedu predsjednik Odbora direktora Investiciono-razvojnog fonda dr Zoran Vukčević.
Danas je Petrovdan, crkveni raznik posvećen apostolima Petru i Pavlu.