35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

Da li tivatski mediji profesionalno izvještavaju o epidemiji koronavirusa?
165 votes
Vijesti
Ambasada Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Crnoj Gori donirala je Kliničkom Centru (KCCG) tri monitora, koji će ljekarima te zdravstvene ustanove omogućiti da prate vitalne znake pacijenata priključenih na respiratore.
Oni koji su čitali Pekićev roman “Kako upokojiti vampira?” neizostavno će do kraja života pamtiti lik SS pukovnika Hajnriha Štajnbrehera: otjelotvorenja monstruoznosti logički dosljednog mišljenja; ovaj nacistički policajac, paradoksalno, sažima u svom intelektualno-antropološkom profilu krajnje konzekvence racionalističkog svjetonazora - kaže u autorskom članku dr Miomir Abović.
Građani u najvećoj mjeri poštuju naredbe o sprječavanju širenja koronavirusa, ali ima i onih koji su neodgovorni prema sebi ali i prema drugima, saopštio je večeras pomoćnik direktora Uprave policije Nikola Janjušević.
Članovi Nacionalog koordinaciong tijela  danas su usvojili su zvještaj o donacijama uplaćenim do danas u 9 sati.
Profesoricu maternjeg jezika u OŠ “Drago Milović“ iz Tivta Katicu Čavor juče je obradovala nevjerovatna vijest - jedna od poruka prijateljstva koje su u bocama prije više od godinu i po dana u more pred Bokom Kotorskom spustili njeni učenici, stigla je do jedne porodice u Hrvatskoj koja se odmah javila pošiljaocima objavile su "Vijesti".
Crnogorske banke su likvidne, solventne, dobro kapitalizovane i spremne da u svakom smislu omoguće što lakše prevazilaženje postojeće pandemije, saopšteno je iz Udruženja banaka (UBCG).