35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  18
  јул
  2018

  Predstava Filomena Marturano

  21,30Atrijum kompleksa Buća-Luković
Anketa

Da li ovogodišnja turistička sezona ima šansu?
578 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti

Pijaca Komisione robe, populani buvljak, u skladu sa ublažavanjem mjera i preporukama NKTa otvoren je 4.maja. Zadovoljni što su se vratili na radna mjesta, zakupci tezgi su kazali da nema velikog interesovanja od strane kupaca. „Jako je loše počelo, ali svi se nadamo i očekujemo da...

Aerodromi Crne Gore dočekaće prve komercijalne letove 9. juna iz Budimpešte i Memingena, avioprevoznikom "Wizz air", nakon čega će se istog dana iz Podgorice letjeti za Mađarsku i Njemačku, najavljeno je iz Aerodroma Crne Gore.

Da su djeca često izložena iskorištavanju i zloupotrebi pokazuju različita istraživanja sprovedena od strane Savjeta Evrope i drugih mađunarodnih institucija. U njima stoji i da su načini raznoliki. Prema regionalnom projektu u kome je učestvovala  Institucija Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore, “Unapređenje položaja...

Ministri zdravlja i ekonomije, dr Kenan Hrapović i Dragica Sekulić, potpisali su ugovor za izvođenje radova u Specijalnoj bolnici ''Dr Vaso Ćuković'' u Risnu, Specijalnoj bolnici za psihijatriju ''Dobrota'' u Kotoru, kao i Domu zdravlja Tivat u okviru druge faze projekta ''Energetska efikasnost u Crnoj Gori''.
U organizaciji Crnogorskog bućarskog saveza ovog vikenda počinje prva crnogorska liga za 2020. godinu, dok druga i treća liga počinju tokom sljedeće sedmice. Nakon skoro 3 mjeseca pauze i prekida Zimske lige, sjutra počinje takmičenje u prvoj ligi u kojoj titulu osvojenu prošle godine brani ekipa Vala iz Herceg Novog.
Takmičenje u Drugoj fudbalskoj ligi nastavlja se u nedjelju susretima 24. kola. Arsenal gostuje ekipi Drezge iz Pipera,