35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

Da li tivatski mediji profesionalno izvještavaju o epidemiji koronavirusa?
560 votes
Vijesti

Pored brojnih aktivnosti u cilju što bolje organizacije učenja na daljinu, „Uči doma“ koji se pokazao kao veoma zahtjevan velikom broju, kako nastavnika, tako i učenika, u Osnovnoj školi „Drago Milović“ su, na inicijativu direktora Predraga Šušića, krenuli u još jednu aktivnost, koja se odnosi...

Komunalno preduzeće pored redovnih aktivnosti, zbog noovnastale situacije sa koronavirusom, dodatno ulaže svoje napore kako bi grad bio čist i dezinfikovan.
Ministri finansija zemalja članica Evropske unije postigli su dogovor o paketu pomoći vrednom 500 milijardi evra za evropske zemlje teško pogođene pandemijom koronavirusa.
Odbor direktora Udruženja banaka (UBCG) smatra da je neophodna reakcija u cilju sprečavanja širenja daljih dezinformacija i naglašenog reputacionog rizika za banke, kada je riječ o odluci o moratorijumu.

Opštinska organizacija Crvenog krsta Tivat do sada je ukupno podijelila više od 300 humanitarnih paketa, a u narednim danima će prehrambene i higijenske pakete dobiti još 100 porodica. Na terenu je angažovano 15-ak volontera, 1 zaposleni i 6 geronto domaćica Crvenog krsta. Svakodnevno, preko Call centra...

Svim pripadnicima rimokatoličke vjeroispovjesti, u ime Skupštine opštine Tivat i u svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke sa željom da sva iskušenja i izazove, sa kojima se susrećemo, prevaziđemo u nadi, vjeri, ljubavi i zdravlju, u svojim domovima štiteći sebe i svoje najbliže.