35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  30
  мај
  2018

  Javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana posebne namjene za Obalno područje CG

  15-17Multimedijalna sala
Anketa

Da li nam zbog epidemije treba ponovo mjera "zaključavanja"?
572 votes
Reklame
Vijesti
Vaterpolisti Primorca izgubili su u Zagrebu od Mladosti 13:8 u prvom kolu kvalifikacionog turnira za plasman u Eurokup.
Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igra poražena je od  Francuske 24-23 u  utakmici prvog kola A grupe Evropskog prvenstva u Danskoj.
Na Račici iza Sportske dvorane Župa, porodica Vuković pronašla je barku i ponton koji su plutali morem. Kako ističu, još juče su primijetili barku put kompleksa Župa, ali je djelovala usidrena.

Izbor nove crnogorske Vlade proslavljen je u Tivtu. Kolona automobila prošla je kroz grad, a priređen je i vatromet....

Pozivaju se nevladine organizacije koje koriste institut “slobodne stolice” u skladu sa Poslovnikom o radu Skupštine, da podnesu prijave za učešće u radu IV sjednice SO Tivat, koja je zakazana za 16.12.2020.godine - saopšteno je iz skupštinske službe.
Redovna četvrta sjednica Skupštine opštine Tivat održaće se 16. decembra sa 10 tačaka dnevnog reda - saopšteno je iz kabineta predsjednika Parlamenta dr Andrije Petkovića.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1845 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 535 novopozitivnih slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2.
Crnogorski parlament danas je, glasovima parlamentarne većine, izabrao novu Vladu, čiji je predsjednik Zdravko Krivokapić.