35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sub
  26
  мај
  2018

  Sajam rukotvorina

  10-18Pine
Anketa

Da li se plašite koronavirusa?
693 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Krtoli“ iz Radovića najoštrije su osudili hapšenje osmorice svojih kolega, pripadnika Službe zaštite i spašavanja Opštine Budva, koje je policija procesuirala zbog njihovog učešća u protestima povodom smjene lokalne vlasti u tom gradu.
U crnogorskim bolnicama od posljedica korona virusa liječe se 74 osobe, dok su u KCCG hospitalizovana 32 pacijenta, kazao je direktor Kliničkog centra Jevto Eraković, gostujući u Dnevniku TVCG.

I danas Komunalna inspekcija Tivta i policija u kontroli sprovođenja mjera prevencije i suzbijanja širenja koronavorusa....

Broj oboljelih od koronavirusa u Crnoj Gori iz dana u dan raste. Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u posljednja 24 časa završile PCR analizu 450 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 61 bio pozitivan. Novooboljeli su iz: Rožaja 28 Bijelog Polja 9 Podgorice 7 Bara 3 Cetinja 3 Kotora 3 Budve...

Dana 04.06.2020. godine u 18.05 h prijavio je Sinisa Lukovic iz Tivta, novinar dnevnog lista Vijesti, da je Predsjednik Opstine Tivat Sinisa Kusovac primijecen u toku dana u naselju Zukovica na podrucju Grblja- Opstina Kotor i da je prekrsio mjeru samoizolacije koja mu je odredjena rjesenjem zdravstveno-sanitarne inspekcije - saopsteno je Radio Tivtu iz tivatske policije.
OO SDP Tivat poziva predsjednika opštine Tivat Sinišu Kusovca da podnese ostavku ukoliko se ispostave tačnim ozbiljne sumnje da je prekršio Zakon o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i mjeru samoizolacije izrečenu zbog mogućeg širenja korona virusa - kaže se u saopštenju ove partije.
Pored toga što je posao vatrogasca vrlo složen, stresan, a vrlo često i opasan, reklo bi se da je i rezervisan samo za mušku populaciju. U Crnoj Gori svega dvije žene rade u Službi zaštite i spašavanja, a jedna od njih je i Tivćanka Sanela Fičer.
Poštovani građani Tivta, samo poslijednja godina mandata lokalne vlasti u Tivtu prepuna je dokaza koji Vam jasno govore da je DPS sa satelitima zaslužio crveni karton, i da se ovako nesposobna, neodgovorna i štetna vlast mora promijeniti na predstojećim lokalnim izborima. - kaže se u saopštenju grupe birača "Goran Božović - časno i odgovorno za bolji Tivat".