35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  25
  мај
  2018

  Skupština Bućarskog saveza Crne Gore

  20Multimedijalna sala
Anketa

Spremate li zimnicu?
252 votes
Reklame
Vijesti
Projekat "Bravo Bravissimo" je projekat koji finansira Evropska zajednica a čiji je cilj oživljavanje nasljeđa Rossinijeve opere povezujući je sa modernim oblicima umjetnosti poput pozorišta, muzike, dizajna, kuvanja i promovisanjem kulturnog nasljeđa kao izvora inspiracije za umjetničko ko-stvaralaštvo i inovacije.
,,Mladi koji su aktivni i zainteresovani treba da dobiju podršku svojih roditelja to je osnovno i najvažnije, a ono što im Modni klub Modest pruža jeste prvenstveno druženje kroz putovanja, nastupe i takmičenja. Kroz igru djeca nauče da plešu i malo da se disciplinuju“, rekla je za Radio Tivat, najavljujući upis koji još uvijek traje, osnivačica Modnog kluba Modest Anuška Vlahović.
Sa atraktivne lokacije na obali Seljanova uklonjena su plovila i propratni predmeti koji su duže vrijeme onemogućavali slobodan prolaz građanima, a sve po nalogu opštinskog Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor.
Književno veče ,,Međunarodna književno- kulturna suradnja„ na kojoj će u sklopu istoimenog projekta biti promovisane dvije antologije savremene crnogorske i hrvatske poezije – Razlog za pjesmu i Odlazak u stihove, koautora Željke Lovrenčić iz Zagreba i Božidara Proročića sa Cetinja, biće upriličeno večeras od 19 sati.
U kompaniji To Monenegro zadovoljni su rezultatima za tri i po mjeseca od prvog leta. Prihod od prodaje karata je 4 mil EUR, a prevezeno je 70.000 putnika, kazao je za TVCG izvršni direktor Predrag Todorović.

Triatlon klub „Multisport akademija Mayer“ i Turistička organizacija opštine Kotor organizuju petu po redu međunarodnu triatlon trku pod nazivom „Ocean Lava Montenegro“ u nedelju, 26. septembra sa početkom u 07 sati.

Učesnike u saobraćaju danas očekuju uglavnom suvi kolovozi, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore. Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama, a vozačima se savjetuje da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi, neophodna je dodatna pažnja je je izmijenjen režim vožnje.
Šesto po redu hemijsko tretiranje palmi vrste “Kanarska datula” sprovešće se sutra kako bi se spriječilo dalje širenje crvenog palminog surlaša.