35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  24
  мај
  2018

  Pozorišna predstava "Crna kutija" (Beogradsko dramsko pozorište)

  20,30Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li vas je Biro rada ikada pozvao da vam ponudi posao?
60 votes
Reklame
Vijesti
U Crnoj Gori je za posljednja 24 sata od posljedica koronavirusa preminulo 13 osoba, a registrovano je 278 novozaraženih, saopšteno je iz Instituta za javno zadravlje (IJZ).
U tivatskom Domu zdravlja danas je dato 55 doza vakcina protiv koronavirusa. Dato je 12 prvih, 35 drugih i osam trećih.
Tačno četrdeset dana nakon što je bačena u more, boca sa ilustracijama strip junaka nacrtanim na ovogodišnjem, petnaestom Hercegnovskom strip festivalu doplovila je do Italije, tačnije do plaže Le Ćezine u blizini grada Leće u pokrajini Apuliji. Bocu je juče pronašla djevojka po imeni Kjara, koja je odmah kontaktirala autora, Sedata Ozgena, specijalnog gosta HSF-a iz Njemačke.
Sekretarijat za uređenje prostora Opštine Tivat je tokom oktobra izvršio nabavku 56 sadnica ukrasnog drveća i 40 sadnica ukrasnih žbunova, koje će biti zasađene na javnim površinama u gradu sa fokusom na Veliki gradski park, park na Trgu Dara Petkovića i park na Trgu kulture-saopšteno je iz Opštine.

Iz tivatskog Doma zdravlja obavještavaju zainteresovane sugrađanke, da su, povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv karcinoma dojke, organizovani besplatni mamografski pregledi u Domu zdravlja Budva i to 23. i 30.10. u terminu od 09-14h, bez potrebe prethodnog zakazivanja.      ...

Na pitanje u anketi Radio Tivta „Živite li od plate?“, jednak broj građana je odgovorio potvrdno i odrično.