35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  24
  мај
  2018

  Pozorišna predstava "Crna kutija" (Beogradsko dramsko pozorište)

  20,30Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li Evropa putuje ne misleci na nas?
498 votes
Reklame
Vijesti
Tivatska lokalna uprava (NP-BF-GB) imenovala je Patriciju Pobrić iz Kotora za vd menadžerku Opštine Tivat. Pobrić je na tu funkciju imenovana prije petnaestak dana-potrvđeno je iz Opštine Tivat.
Na predlog Instituta za javno zdravlje, Komisija za zaštitu stanovništva od bolesti COVID-19 usvojila je mjere koje stupaju na snagu sutra,1. marta i važe do 10. marta ove godine.
Aktivisti Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR) posjetili su  Dom zdravlja Tivat i tom prilikom direktorki dr Jasminki Anđelić uručili edukativni materijal „Vodič CDPR-a - Aktivan život kao prevencija raka”.
Od jučerašnjeg presjeka IJZ je prijavljeno četiri smrtna ishoda povezana sa kovidom 19 i to kod pacijenata iz Cetinja (1), Kotora (1), Rožaja (1) i Ulcinja (1), od kojih je najmlađi imao 49, a najstariji 86 godina. Ukupno je dijagnostikovano 502 novopozitivna slučaja infekcije sa SARS-CoV-2. U Tivtu 11 .
Nakon što je Opština Tivat na svojim društvenim mrežama i u medijima objavila tekst o krateru na Marsu koji već deceniju nosi ime našeg grada to je izazvalo mnoge komentare. Ovaj kuriozitet stigao je i do emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gdje je popularni voditelj evocirao uspomene davnih dana kada je posjećivao Tivat.
Sekretarijat za inspekcijski i komunalni nadzor opštine Tivat u saradnji sa pripadnicima Odjeljenja bezbjednosti Tivat, tržišnom inspekcijom i tivatskim vatrogascima, tokom jučerašnjeg dana, vršili su kontrolu poštovanja mjera propisanih Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i naredbi izdatih od strane Ministarstva zdravlja.
Tivatski džudisti iz kluba "Monte tatami" nastupili su na 11. Memorijalnom turniru "Miloš Mrdić" u Trebinju.