35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  24
  мај
  2018

  Pozorišna predstava "Crna kutija" (Beogradsko dramsko pozorište)

  20,30Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li nam zbog epidemije treba ponovo mjera "zaključavanja"?
574 votes
Reklame
Vijesti
Vaterpolisti Primorca izgubili su u Zagrebu od Mladosti 13:8 u prvom kolu kvalifikacionog turnira za plasman u Eurokup.
Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igra poražena je od  Francuske 24-23 u  utakmici prvog kola A grupe Evropskog prvenstva u Danskoj.
Na Račici iza Sportske dvorane Župa, porodica Vuković pronašla je barku i ponton koji su plutali morem. Kako ističu, još juče su primijetili barku put kompleksa Župa, ali je djelovala usidrena.

Izbor nove crnogorske Vlade proslavljen je u Tivtu. Kolona automobila prošla je kroz grad, a priređen je i vatromet....

Pozivaju se nevladine organizacije koje koriste institut “slobodne stolice” u skladu sa Poslovnikom o radu Skupštine, da podnesu prijave za učešće u radu IV sjednice SO Tivat, koja je zakazana za 16.12.2020.godine - saopšteno je iz skupštinske službe.
Redovna četvrta sjednica Skupštine opštine Tivat održaće se 16. decembra sa 10 tačaka dnevnog reda - saopšteno je iz kabineta predsjednika Parlamenta dr Andrije Petkovića.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1845 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 535 novopozitivnih slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2.
Crnogorski parlament danas je, glasovima parlamentarne većine, izabrao novu Vladu, čiji je predsjednik Zdravko Krivokapić.