35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  24
  мај
  2018

  Javna rasprava o Nacrtu Lokalnog akcionog plana za biodiverzitet 2018 – 2023.

  13Multimedijalna sala
Anketa

Da li cete izaci na avgustovske izbore?
507 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Legendarni crnogorski vaterpolista Boris Zloković, napustio je bolnicu u Beogradu, nakon borbe sa koronavirusom, prenosi Televizija Vijesti.

beranskoj bolnici su tokom noći preminula još dva pacijenta od posljedica koronavirusa, što je ukupno šest od novog talasa pandemije u Crnoj Gori. U pitanju su pacijent iz Rožaja star 59 godina, koji je imao hroničnih tegoba, i pacijent iz Bijelog Polja star 65 godina, koji...

Iako su poštovaoci muzike  navikli da u drugoj nedjelji jula počinje jedanaestodnevna svetkovina klasične muzike, Međunarodni festival Dani muzike odložen je za jesen, saopštili su iz organizacionog tima festivala , producent JUK “Herceg fest”.
Priča koju sam ispričala je šarena, izmještena iz očekivanog konteksta, čini nas onim što jesmo i nadahnjuju naše živote novom energijom. Ona teče kroz 25 radova u akrilu, crtežu , kombinovanoj tehnici -olovka, tuš, pero, a inspiracija je došla uz čitanje knjige "Antiki fagot", novinara i publiciste Maša Čekića ", rekla je likovna umjetnica, Hana Mirkov, nakon otvaranja 7. samostalne izložbe koja je sinoć priređena u Tivtu. 
Podizanjem zastave Libertas na tvrđavi sv. Ivan sinoć su svečano otvorene 71. Dubrovačke ljetne igre koje će trajati do 25. avgusta na 13 scenskih i ambijentalnih lokacija grada Dubrovnika.
Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja isplatilo je ukupno 332 hiljade EUR podrške za 1,39 hiljada poljoprivrednih proizvođača koji su ostvarili pravo na subvenciju po hektaru za višegodišnje zasade.
Prijave na Konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija Univerziteta Crne Gore, za studijsku 2020/21. godinu, u okviru drugog upisnog roka, podnosiće se isključivo elektronski, u subotu 18. jula  do 16 časova.

Pretežno sunčano i toplo. U popodnevnim satima u kontinentalnim predjelima umjeren razvoj oblačnosti, a ponegdje se očekuje i kratkotrajno kiša ili pljusak i grmljavina, prvenstveno na sjeveru zemlje. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha 24 do 37 stepeni. Prognoza vremena...