35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  21
  мај
  2018

  Koncert Bana Nedovića (u čast Dana nezavisnosti)

  21,05Pine
Anketa

Da li Evropa putuje ne misleci na nas?
497 votes
Reklame
Vijesti
Tivatska lokalna uprava (NP-BF-GB) imenovala je Patriciju Pobrić iz Kotora za vd menadžerku Opštine Tivat. Pobrić je na tu funkciju imenovana prije petnaestak dana-potrvđeno je iz Opštine Tivat.
Na predlog Instituta za javno zdravlje, Komisija za zaštitu stanovništva od bolesti COVID-19 usvojila je mjere koje stupaju na snagu sutra,1. marta i važe do 10. marta ove godine.
Aktivisti Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR) posjetili su  Dom zdravlja Tivat i tom prilikom direktorki dr Jasminki Anđelić uručili edukativni materijal „Vodič CDPR-a - Aktivan život kao prevencija raka”.
Od jučerašnjeg presjeka IJZ je prijavljeno četiri smrtna ishoda povezana sa kovidom 19 i to kod pacijenata iz Cetinja (1), Kotora (1), Rožaja (1) i Ulcinja (1), od kojih je najmlađi imao 49, a najstariji 86 godina. Ukupno je dijagnostikovano 502 novopozitivna slučaja infekcije sa SARS-CoV-2. U Tivtu 11 .
Nakon što je Opština Tivat na svojim društvenim mrežama i u medijima objavila tekst o krateru na Marsu koji već deceniju nosi ime našeg grada to je izazvalo mnoge komentare. Ovaj kuriozitet stigao je i do emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gdje je popularni voditelj evocirao uspomene davnih dana kada je posjećivao Tivat.
Sekretarijat za inspekcijski i komunalni nadzor opštine Tivat u saradnji sa pripadnicima Odjeljenja bezbjednosti Tivat, tržišnom inspekcijom i tivatskim vatrogascima, tokom jučerašnjeg dana, vršili su kontrolu poštovanja mjera propisanih Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i naredbi izdatih od strane Ministarstva zdravlja.
Tivatski džudisti iz kluba "Monte tatami" nastupili su na 11. Memorijalnom turniru "Miloš Mrdić" u Trebinju.