35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  17
  мај
  2018

  "Žogarije-loptarije" - finale

  17,30Pine
Anketa

Da li ovogodišnja turistička sezona ima šansu?
573 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Aerodromi Crne Gore dočekaće prve komercijalne letove 9. juna iz Budimpešte i Memingena, avioprevoznikom "Wizz air", nakon čega će se istog dana iz Podgorice letjeti za Mađarsku i Njemačku, najavljeno je iz Aerodroma Crne Gore.

Da su djeca često izložena iskorištavanju i zloupotrebi pokazuju različita istraživanja sprovedena od strane Savjeta Evrope i drugih mađunarodnih institucija. U njima stoji i da su načini raznoliki. Prema regionalnom projektu u kome je učestvovala  Institucija Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore, “Unapređenje položaja...

Ministri zdravlja i ekonomije, dr Kenan Hrapović i Dragica Sekulić, potpisali su ugovor za izvođenje radova u Specijalnoj bolnici ''Dr Vaso Ćuković'' u Risnu, Specijalnoj bolnici za psihijatriju ''Dobrota'' u Kotoru, kao i Domu zdravlja Tivat u okviru druge faze projekta ''Energetska efikasnost u Crnoj Gori''.
U organizaciji Crnogorskog bućarskog saveza ovog vikenda počinje prva crnogorska liga za 2020. godinu, dok druga i treća liga počinju tokom sljedeće sedmice. Nakon skoro 3 mjeseca pauze i prekida Zimske lige, sjutra počinje takmičenje u prvoj ligi u kojoj titulu osvojenu prošle godine brani ekipa Vala iz Herceg Novog.
Takmičenje u Drugoj fudbalskoj ligi nastavlja se u nedjelju susretima 24. kola. Arsenal gostuje ekipi Drezge iz Pipera,
U nedjelju su na programu utakmice 26. kola Prve Telekom fudbalske lige. Grbalj u Donjoj Sutvari dočekuje OFK Titograd.