35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

ANKETA:

Umijete li da kontrolišete strah?
402 votes
Vijesti
Iz Uprave za inspekcijske poslove obavještavaju da se u gradu vrši nadzor i kontrola objekata koji se bave trgovinom, kao i kontrola zabrane kretanja nakon 19 časova.
Nacionalno koordinaciono tijelo pružilo je, na današnjoj sjednici, punu podršku dosadašnjem postupanju nadležnih organa, a posebno crnogorskoj policiji u sankcionisanju nepoštovanja propisanih mjera.

Institut za javno zdravlje potvrdio je još tri slučaja korona virusa. Time je broj oboljelih porastao na 123. Nijedan slučaj nije iz Tivta

Učenica II razreda Srednje muzičke škole Tivat, odsjek trombon iz klase profesorice Martine Vuksanović dobila je I nagradu na Internacionalnom „online“ takmičenju. Muzička škola Tivat pokrenula je nastavu na daljinu, a da učenici vježbaju i postižu rezultate i u vrijeme korona virusa potvrđuje Martina, koja je...

Ministar zdravlja, Kenan Hrapović, kazao je da zdravstveni sistem odlučno stoji na raspolaganju i da Crna Gora Gora uspješno savladava prepreke korona virusa. "Moramo biti svjesni da ulazimo u ozbiljniju fazu, i ozbiljnije suočavanje sa posljedicama", kazao je Hrapović.

U okviru mjera podrške i pomoći najugroženijim strukturama stanovništva Tivta u prethodna dva dana volonteri Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje (OTZS) i OO Crveni krst uručili su za 110 porodica pakete sa osnovnim životnim namirnicama i sanitarno-higijenskim sredstvima.

Besplatnim letom crnogorske nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines danas je 81 državljanin Srbije otputovao sa aerodroma Podgorica u Beograd, a u povratku aviona iz Beograda u našu zemlju je stiglo 92 državljana Crne Gore.