35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

ANKETA:

Umijete li da kontrolišete strah?
425 votes
Vijesti
Poštujući propise u cilju očuvanja zdravlja, JU Muzej i galerija Tivat je privremeno zatvoren za posjete. Usljed pomenutih okolnosti, odlučili smo se da za našu publiku obezbjedimo virtuelne sadržaje - saopšteno je iz ove ustanove.
Dana 01.04.2020 godine policija je u Tivtu krivicno procesuirala tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su izvrsili KD iz clana 287 KZ CG -Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti ( krsenje Naredbe Ministarstva zdravlja o zabrani napustanja objekta stanovanje posle 19,00 sati) - saopšteno je Radio Tivtu.

Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat raspisao je konkurs za raspodjelu sredstava u iznosu od  5.000,00 eura opredijeljnih iz Budžeta Opštine za izdavačku djelatnost u 2020. godini.

Sinoć oko 23.30 buknuo je požar na stambenoj zgradi koja se nalazi na Trgu od oružja u Starom gradu, objavio je Radio Kotor.
Predstavnici dva reprezentativna sindikata kazali su da su pripremili set prijedloga za radnu grupu koja će tokom aprila izaći sa dodatnim mjerama podrške za ublažavanje ekonomskih posljedica koronavirusa. Očekuju da kao socijalni partneri budu neposredno uključeni u donošenje novih mjera.
Iz Unije pomoraca Crne Gore, Udruženja agencija za posredovanje pri zapošljavanju pomoraca i Udruženja pomorskih kapetana ukazali su na potrebu proglašenja pomoraca ključnom transportnom radnom snagom, po ugledu na zemlje EU i Veliku Britaniju, koje su već donijele određene mjere u tom pravcu.