35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  07
  мај
  2018

  Promocija knjige dr Nenada Vertovšeka "Noam Chomsky i kritika suvremenih masmedija – proizvodnja slike stvarnosti i neophodnih iluzija

  19,00Dom kulture Josip Marković Donja Lastva
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
291 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, od jučerašnjeg presjeka stanja, završile su analizu 148 uzorka među kojima nije bilo novih slučajeva infekcije Kovid19.
Crveni krst Crne Gore je od početka situacije sa koronavirusom širom Crne Gore, putem opštinskih organizacija, ukupno pomogao 35.132 socijalno ugrožene porodice.
Četrdeset osam crnogorskih pomoraca stiglo je u Dubrovnik, odakle će se uputiti ka Crnoj Gori, saopštio je za Radio Crne Gore generalni direktor Direktorata za pomorski saobraćaj za pomorstvo Vladan Radonjić.

Hotel Regent Porto Montenegro otvoriće svoja vrata početkom juna, a Crna Gora granice za građane zemalja Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Poljske, Češle, Mađarske, Albanije i Grčke, saopštili su iz menadžmenta Regenta. “Činjenica da od 24.maja nemamo ni jedan registrovan slučaj oboljelih od korona virusa te da...

Prvi dan eksterne provjere znanja učenika iz predmeta Crnogorski/srpski- bosanski i hrvatski jezik je sutra, 27. maja, a učenici su u obavezi da budu u školskom dvorištu u 11 sati, kada će prema rasporedu početi ulazak u kabinete. Predviđeno je da odjeljenja IX-1 i IX-2 koriste...

Ukupno 75 tableta sa internetom za šest mjeseci njemačka organizacija Help i Vlada Njemačke će podijeliti u više crnogorskih institucija i javnih ustanova za ranjive kategorije stanovništva, među kojima su Dom za stare Grabovac u Risnu i Dječiji dom Mladost u Bijeloj.
Danas je zvanično počeo i elektronski upis u vrtiće, a procedura je više nego jednostavna, poručio je ministar prosvjete Damir Šehović.