35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

ANKETA:

Umijete li da kontrolišete strah?
355 votes
Vijesti
Od jutrošnjeg presjeka u 8 sati pa do 18 analiziran je 51 uzorak među kojima je bilo 4 pozitivna rezultata.  Novooboljeli su registrovani u Podgorici, Ulcinju i Tivtu. Četvrti oboljeli je pacijentkinja iz Bara koja trenutno boravi u Bijelom Polju
Svi akademski i administratvni kapaciteti Pravnog fakulteta usmjereni su na kreiranje novih mogućnosti kontinuirane i blagovremene komunikacije sa studentima, zavisno od brojnosti grupa, karaktera predmeta i sličnih parametara, saopštila je Dekanica Pravnog fakulteta Aneta Spaić.
Još četiri osobe pozitivne su na korona virus, saopštio je direktor kliničkog centra Jevto Eraković. Time je broj oboljelih u Crnoj Gori porastao na 109.
Direktor Kliničkog centra Crne Gore, Jevto Eraković, poručio je da su potrebna tri faktora bismo uspješno prebrodili aktuelnu situaciju sa korona virusom - mjere NKT, spremnost zdravstvenog sistema, i odnos građana. Eraković je pojasnio da Crna Gora ima dovoljno respiratora, te da ćemo u tom dijelu biti maksimalno spremni da odgovorimo.
Hrvatska građanska inicijativa donirala je danas 300 eura Crvenom križu Kotor, a isti toliki iznos i Crvenom križu Tivat za pomoć u novonastaloj situaciji - saopšteno je iz ove partije.