35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  03
  мај
  2018

  Izložba "Slike mojih prijatelja"

  20Galerija "Buća"
Anketa

Jedete li jednom sedmično ribu?
133 votes
Reklame
Vijesti
Kako u cijelom svijetu, tako i kod nas, muzički autori su najviše pogođeni trenutnom krizom koja je dovela do otkazivanja velikog broja kulturnih i zabavnih aktivnosti na kojima se koristi muzika i autore ostavila bez svojih honorara - sapšteno je iz PAM CG.
Imajući u vidu da se cio svijet mjesecima bori protiv drugog talasa epidemije koronavirusa, da su mnoge zemlje zatvorene i ulažu maksimalne napore da pobijede ovu pošast, svjesni ozbiljnosti situacije i ugroženosti zdravlja našeg stanovništva, pozivamo  građane Crne Gore na dosljedno poštovanje svih postojećih i novih zdravstvenih mjera - kaže se u saopštenju Demokratske partije socijalista.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1593 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 556 novopozitivnih slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2.
Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović donio je danas rješenja o imenovanju vršilaca dužnosti na rukovodećim pozicijama četiri organa Opštine.
Na prostoru Evrope se u periodu od 20. do 27. novembra obilježava Evropska nedjelja testiranja na HIV i hepatitise. Cilj obilježavanja Evropske nedjelje testiranja, koja se organizuje po osmi put, je podizanje svijesti o značaju testiranja i ranog otkrivanja infekcija: HIV, hepatitis B i hepatitis C-saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.
Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je danas, na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Kenan Hrapović, da skrati za dva sata vrijeme rada ugostiteljskih i uslužnih subjekata i da za toliko produži period zabrane napuštanja objekata stanovanja, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.
Sa početkom sezone grijanja Služba zaštite i spašavanja savjetuje građane na šta trebaju obratiti pažnju u skladu sa vrstom grijanja koju imaju u svojim domovima.