35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  10
  апр
  2018

  Film "Dama pjeva bluz"

  20hJaht klub Porto Montenegro
Anketa

Da li cete izaci na avgustovske izbore?
420 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Ko kršenjem samoizolacije teško naruši nečije zdravlje prijeti mu kazna od jedne do osam godina zatvora, a ko uzrokuje nečiju smrt od dvije do 12 godina.
Od početka juna ukupan broj registrovanih slučajeva u Crnoj Gori je 695 sa 10 smrtnih ishoda. Broj trenutno aktivnih slučajeva: 680.
Nakon obrađenih uzoraka na koronavirus u Crnoj Gori je otkriveno još 59 novih slučajeva. Tri slucaja su iz Tivta.
Volonteri,OO Crvenog krsta Tivat su,  uz pomoć volontera i vozila Optine Tivat, a na osnovu odluke Tima za socijalna pitanja, podijelili 130 paketa hrane ihigijene. Pomoć je dostavljena na adrese 65 socijalno najugroženijih porodica u Tivtu.

Zamjenik rukovodioca OTZS Zoran Barbić je gostujući u našem Radio suncobranu kazao da bez obzira na situaciju, život u Tivtu funkcioniše normalno, zajedno moramo još više smoći snage da se borimo protiv virusa te da ćemo samo kroz disciplinovano, odgovorno ponašanje uspjeti. „Na području opštine Tivat...

Građani Bosne i Hercegovine u Crnu Goru mogu da uđu sa negativnim testom na virus Kovid-19, koji može biti PRC, ali i značajno jeftiniji serološki test, objašnjeno je juče na sastanku Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje Herceg Novi.
Operativni štab za praćenje epidemiološke situacije u turističkoj sezoni, u čijem radu učestvuju i predstavnici Ministarstva održivog razvoja i turizma, pripremio je „Akcioni plan monitoringa i postupanja u slučaju pojave bolesti COVID-19 kod turista tokom boravka u Crnoj Gori“ kao i „Preporuke i uputstva Instituta za javno zdravlje u vezi obolijevanja od COVID-19“, saopštilo je Ministarstvo održivog razvoja i turizma (MORT).
Izgradnjom kružnih tokova u Tivtu biće pospješena efikasnost saobraćaja za građane i turiste, a Tivat postati još bolja turistička destinacija. Aktivni smo učesnici u njihovoj izgradnji a nadam se i kasnije u izgradnji bulevara “, kazao je prilikom gostovanja u emisiji Radio suncobran