35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  06
  апр
  2018

  Košarka: Teodo - Partizan Beograd (Prijateljska utakmica)

  19SD "Župa"
Anketa

Da li vas je Biro rada ikada pozvao da vam ponudi posao?
56 votes
Reklame
Vijesti
U Crnoj Gori je za posljednja 24 sata od posljedica koronavirusa preminulo 13 osoba, a registrovano je 278 novozaraženih, saopšteno je iz Instituta za javno zadravlje (IJZ).
U tivatskom Domu zdravlja danas je dato 55 doza vakcina protiv koronavirusa. Dato je 12 prvih, 35 drugih i osam trećih.
Tačno četrdeset dana nakon što je bačena u more, boca sa ilustracijama strip junaka nacrtanim na ovogodišnjem, petnaestom Hercegnovskom strip festivalu doplovila je do Italije, tačnije do plaže Le Ćezine u blizini grada Leće u pokrajini Apuliji. Bocu je juče pronašla djevojka po imeni Kjara, koja je odmah kontaktirala autora, Sedata Ozgena, specijalnog gosta HSF-a iz Njemačke.
Sekretarijat za uređenje prostora Opštine Tivat je tokom oktobra izvršio nabavku 56 sadnica ukrasnog drveća i 40 sadnica ukrasnih žbunova, koje će biti zasađene na javnim površinama u gradu sa fokusom na Veliki gradski park, park na Trgu Dara Petkovića i park na Trgu kulture-saopšteno je iz Opštine.

Iz tivatskog Doma zdravlja obavještavaju zainteresovane sugrađanke, da su, povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv karcinoma dojke, organizovani besplatni mamografski pregledi u Domu zdravlja Budva i to 23. i 30.10. u terminu od 09-14h, bez potrebe prethodnog zakazivanja.      ...

Na pitanje u anketi Radio Tivta „Živite li od plate?“, jednak broj građana je odgovorio potvrdno i odrično.