35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  27
  окт
  2017

  Panel diskusija o prevenciji nasilnog ekstremizma

  11:30 amSala za obuke, Opština Tivat
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
73 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Britanski časopis Daily Mail napravio je listu 20 najljepših lučkih gradova na svijetu koji se ponose i predivnim rivama. Jedna od pozicija dodijeljena je Crnoj Gori, odnosno Kotoru koji je uvršten u najljepše svjetske luke.
Crna Gora je posljednja država u Europi koju je zahvatila pandemija COVID-19, ali i prva koja se nakon 68 dana od prvih zabilježenih slučajeva infekcije može pohvaliti statusom corona free destinacije. Stoga ne čudi što vlada veliko interesovanje kada će Crna Gora otvoriti svoje granice i odobriti dolazak stranih državljana u našu zemlju.

Iako je vijest o tome da u Crnoj Gori trenutno nema oboljelih od korona virusa obradovala građane i donijela im olakšanje, Uprava za inspekcijske poslove u saradnji sa komunalnom policijom nastavlja sa kontrolom poštovanja mjera koje su na snazi. Građani su disciplinovani kazao je, gostujući...

Konkurs za prijem mališana u JPU ,,Bambi“ za šk.2020/2021. god. biće otvoren sjutra i trajaće 15 dana. Upis će se vršiti elektronskim putem, preko web adrese www.upisi.edu.me.
Samo u prvih pet dana e-upisa u osnovne škole, prijavljeno je više od 70% prvaka, saopštila je Marina Matijević, načelnica Odjeljenja za informaciono-komunikacione tehnologije u Ministarstvu prosvjete.
Na današnji dan širom Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije proslavljan je Titov rođendan. Slavio se kao Dan mladosti.