35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  27
  окт
  2017

  Javna rasprava o Nacrtu Zakona o sportu

  10Multimedijalna sala Opštine Tivat
Anketa

Da li ćete se vakcinisati protiv korona virusa?
648 votes
Reklame
Vijesti

Poznati književnik i jedan od najboljih crnogorskih pjesnika 20. vijeka Jevrem Brković preminuo je danas u 88. godini. Brković je rođen u Seocima u Piperima 29. decembra 1933. godine. Osnovnu školu učio je u selu Kopilju, a završio u Seocima. Gimnaziju je pohađao u Titogradu i Sarajevu,...

Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analize i Institutu dostavile rezultate za 1331 uzoraka među kojima je registrovano 387 novopozitivnih slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2. U Tivtu ih ima 7.

U okviru pilot aktivnosti na projektu Rediscover, u galeriji Pomorskog muzeja u Starom gradu u Kotoru, otvorena je izložba na kojoj su predstavljena arhivska istraživanja jevrejske kulturne baštine u Boki od XVI do XX vijeka. Arhitektonski je snimljeno i rekonstruisano malo jevrejsko groblje u Škaljarima. Istražen...

Socijaldemokratska partija je danas, 24. januara, održala sjednicu Glavnog odbora na kojoj su utvrđene kandidacione liste za Deseti Kongres SDP-a zakazan za 31.1.2021. - saopšteno je uz ove partije.
„ Osjećam se ispunjenije i bogatije za novo iskustvo i znanje, sigurnija sam u sebe i nekako spremnija za razne životne izazove“, objasnila je u našem programu Anja Goranović, mlada volonterka OO Crvenog krsta koja je bila polaznica obuke u pružanju prve pomoći organizovane proteklih dana u organizaciji OO Crvenog krsta Tivat i Crvenog krsta Crne Gore.
Potpredsjednik Vlade dr Dritan Abazović zakazao je sastanak sa najvećim crnogorskim privrednicima za ponedjeljak, 25. januar 2021. godine, u vili „Gorica“. Sastanku će, osim potpredsjednika Abazovića, još prisustvovati i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović.
Ugovor između  donatora SWG RRD i Maslinarskog društva "Boka" o podršci u vanrednoj situaciji COVID-19  potpisan je prije par dana. Radi se o donaciji od 1.800 eura za nabavku električnih makaza za rezidbu masline.
Trojici osumnjičenih za pripremanje ubistava Beograđana ,Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i Budvanina, Marka Ljubiše Kana, određen je pritvor do 72 sata, potvrđeno je CdM-u.
"Iako u vrijeme pandemije, na ovogodišnji literarni konkurs posvećen velikom prosvetitelju, Svetom Savi, je stigao do sada najveći broj radova i najbolji kvalitet literarnih sastava, uz primjetno poboljšanje pravopisa srpskog jezika. Evidentno je da su djeca usvojila osnovna znanja o Svetom Savi i da se literarno težište pomjerilo sa biografskih podataka ka širim, slobodnijim temama", rekla je u našem programu Olivera Doklestić, predsjednica SPKD "Prosvjeta" koje je i organizator konkursa već deceniju i po .
Direktorat za vanredne situacije MUP-a apelovao na građane i ostale subjekte društva da svoje aktivnosti prilagode najavljenoj meterološkoj situaciji jer će do utorka,26. januara, područje Crne Gore biti pod uticajem ciklonske aktivnosti koja će usloviti nestabilne vremenske prilike.