35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  25
  окт
  2017

  Film "Sneško" (triler)

  20Velika sala Centra za kulturu Tivat
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
236 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, od jučerašnjeg presjeka stanja, završile su analizu 148 uzorka među kojima nije bilo novih slučajeva infekcije Kovid19.
Crveni krst Crne Gore je od početka situacije sa koronavirusom širom Crne Gore, putem opštinskih organizacija, ukupno pomogao 35.132 socijalno ugrožene porodice.
Četrdeset osam crnogorskih pomoraca stiglo je u Dubrovnik, odakle će se uputiti ka Crnoj Gori, saopštio je za Radio Crne Gore generalni direktor Direktorata za pomorski saobraćaj za pomorstvo Vladan Radonjić.

Hotel Regent Porto Montenegro otvoriće svoja vrata početkom juna, a Crna Gora granice za građane zemalja Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Poljske, Češle, Mađarske, Albanije i Grčke, saopštili su iz menadžmenta Regenta. “Činjenica da od 24.maja nemamo ni jedan registrovan slučaj oboljelih od korona virusa te da...

Prvi dan eksterne provjere znanja učenika iz predmeta Crnogorski/srpski- bosanski i hrvatski jezik je sutra, 27. maja, a učenici su u obavezi da budu u školskom dvorištu u 11 sati, kada će prema rasporedu početi ulazak u kabinete. Predviđeno je da odjeljenja IX-1 i IX-2 koriste...

Ukupno 75 tableta sa internetom za šest mjeseci njemačka organizacija Help i Vlada Njemačke će podijeliti u više crnogorskih institucija i javnih ustanova za ranjive kategorije stanovništva, među kojima su Dom za stare Grabovac u Risnu i Dječiji dom Mladost u Bijeloj.
Danas je zvanično počeo i elektronski upis u vrtiće, a procedura je više nego jednostavna, poručio je ministar prosvjete Damir Šehović.
U Multimedijalnoij sali danas je održana javna tribina o o Elaboratu procjene uticaja na životnu sredinu za glavni sistem za irigaciju golf terena u kompleksu Luštica, kojoj nije prisutvovao nijedan građanin.