35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sub
  21
  окт
  2017

  Film "Slučajevi pravde" (The Books of knjige)

  20Velika sala Centra za kulturu Tivat
Anketa

Da li biste prijavili neodgovornu osobu koja ne poštuje epidemiološke mjere?
334 votes
Reklame
Vijesti
U Crnoj Gori je protiv korona virusa do sada vakcinisano 1.927 osoba, što je 0,3 odsto stanovništva, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me. a prenosi RTCG.

Vaterpolisti Jadrana poraženi su večeras u Budimpešti od Ferencvaroša 12:5, u trećem kolu drugog turnira Lige šampiona. Hercegnovski tim izgubio je prethodna dva dana i od Breše 11:6 i Barselonete 12:9. Jadran će u posljednjem kolu drugog "balona" igrati protiv Hanovera sjutra od 19 sati....

Futsal reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u Podgorici selekciju Belgije 4:3, u utakmici trećeg kola sedme grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022.
Talas nasilja koji je i ovih dana registrovan u Crnoj Gori mora biti suzbijen, poručili su iz institucije Zaštitnika ljudskih prava i sloboda i najoštrije osudili jučerašnji napad na člana LGBT Foruma Progres.
Vlada je odlučila da za turističke vaučere koji se dodjeljuju u okviru novog paketa mjera pomoći mogu, osim izdavaoca registrovanog privatnog smještaja, aplicirati i seoska domaćinstva koja se bave ugostiteljskim uslugama.
Građani koji pripadaju prioritetnim grupama mogu da pozovu Call centar na broj 1717 i zakažu vakcinaciju, oni iz opšte populacije pozivanjem toga broja iskazuju interesovanje, a o terminu vakcinacije biće obaviješteni kada stigne dovoljan broj vakcina.

Epidemiološka situacija u Tivtu i dalje je složena i potrebno je u narednom periodu intenzivirati mješovite patrole koje čine službenici Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor, pripadnici Službe zaštite i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Tivta, kao i službenici OB Tivat, zaključeno je na današnjem sastanku...