35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  01
  окт
  2017

  Film "Mama"

  20hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li ste za "zaključavanje" Crne Gore zbog epidemiološke situacije?
59 votes
Reklame
Vijesti
"Mislim da smo blizu zaključavanja iz razloga što imamo epidemiološke i druge podatke koji nam to govore već duži vremenski period", saopštio je u Bojama jutra na TV Vijesti državni sekretar Ministarstva zdravlja dr Borko Bajić.
Drage naše sugrađanke, u svoje lično i u ime Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Tivat čestitam vam 8. mart, Međunarodni dan žena - kaže se u čestitki Jovanke Laličić, predsjednice OO DPS TIvat.

Prema nezvaničnim informacijama došlo je do požara na stambenoj kući u Lepetanima, u Luci Stevovića. Prema riječima očevidaca, stub od struje varniči pa su preventivno isključili struju u naselju. Jedinice Službe zaštite su na terenu. Uskoro opširnije...

Udruženje boraca NOR-a i antifašista Tivat, dragim drugaricama i damama,diljem Crne Gore, čestita 8.mart,Međunarodni praznik žena, da ga proslave u dobrom zdravlju i raspoloženju, a da svi naredni u živoru, budu im ispunjeni pažnjom i ljubavlju-stoji u čestitki UBNOR-a koju potpisuje predjsednik Dragiša Ćosović. ...

Danas se obilježava Međunarodni dan žena – 8. mart. Slavi se  u znak sjećanja na demonstracije američkih radnica u Čikagu 1909. godine i njujorški marš više od 15.000 žena koje su tražile kraće radno vrijeme, bolje plate i pravo glasa. Ujedinjene nacije 8. mart su zvanično proglasile Međunarodnim danom žena 1975. Godine. Svim pripadnicama ljepšeg pola, Radio Tivat upućuje iskrene čestitke.