35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  28
  сеп
  2017

  Film "MAMA"

  20hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li sebe smatrate tolerantnom osobom?
218 votes
Reklame
Vijesti
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analize i Institutu dostavile rezultate za 1887 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 565 novopozitivnih slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2.

U okviru Savindanskih svečanosti Gradska muzika Kotor će sjutra nakon liturgije u 10 sati u hramu Svetog Nikole odsvirati himnu Svetom Savi. Kotorani i Gradska muzika nakon toga će se tradicionalno uputiti ka katedrali Svetog Tripuna sa koje će u 12 sati mali admiral Bokeljske...

Britanski turoperator Jet2holidays, kao i avio-kompanija Jet2.com, objavili su listu destinacija prema kojima uvode direktne linije za sezonu 2022., među kojima su i letovi iz Mančestera i Londona za Tivat.
Povodom smrti Jevrema Brkovića, HGI je njegovoj porodici uputila telegram saučešća u kojem stoji :
Epidemiološkinja Instituta za javno zdravlje, Karolina Hajduković, kazala je za RTCG da se očekuju rezultati uzoraka na novi soj korona virus upućenih u referentnu laboratoriju u Berlinu, nakon sumnji da se on pojavio kod nas. Pojasnila je da je priroda koronavirusa da konstantno mutira i upozorila građane da to što su preležali korona virus ne znači da neće oboljeti od nekog novog soja virusa.
Poštovani gospodine Đukanoviću, dozvolite da Vam u ime Hrvatske građanske inicijative i svoje ime, čestitam na ponovnom izboru prvog čovjeka Demokratske partije socijalista - kaze se u cestitki HGI.
Na preskonfernciji za novinare, predsjednik opštine Željko Komnenović je odgovarajući na pitanja novinara oko deponovanja građevinskog materijala na lokaciji bivšeg poljoprivrednog dobra, kazao da su evidentirali taj ogorman problem i imali sastanke sa rukovodstvom Regionalnog vodovoda koji izvode radove na cjevovodu koji vodi za Herceg Novi.
Radnici službe “Zelenilo” tivatskog Komunalnog iskoristili su današnje suvo jutro da odrade dosta poslova na uređenju zelenila u Radovićima. Najveći dio vremena su posvetili prostoru oko kapele ovog tivatskog naselja .
Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović i vd sekretarka za inspekcijski i komunalni nadzor opštine Tivat Jelena Šćekić, na današnjoj pres konferenciji su se osvrnuli na rad sekretarijata kao i probleme sa kojima se susreću.