35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  24
  сеп
  2017

  Crtani film MALI BIGFOOT

  6:00 pmVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li cete izaci na avgustovske izbore?
621 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
U južnim i centralnim predjelima sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti, uglavnom tokom popodneva.Na sjeveru, ujutru, povećana niska oblačnost ili magla, a tokom dana duži sunčani intervali. Vjetar povremeno umjeren i jak, na udare ponegdje i veoma jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 15 do 33 stepeni.
Sve donedavno, Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) smatrala je da je kontakt sa površinama zaraženim korona virusom jedini način prenošenja zaraze potkrijepljen naučnim dokazima.
Danas je završen 24. Kup Crne Gore u jedrenju za klase Optimist i Laser koji je održan u Herceg Novom u organizaciji JK Jugole Grakalić od 10. do 12.07.2020.

Ispred hotela “Palma” sa dvije kopnene strane, i ovog ljeta plaža je nepravilno ograđena. Na dva kraja plaže, nažalost, od maja 2020. nalaze se redovi nelegalnih žardinjera sa biljem. Podsjećamo, od jula prošle godine do maja ove, dakle deset mjeseci hotelska plaža na ovim stranama...

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u poslednja 24 časa završile PCR analizu 433 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 57 rezultata bilo pozitivno.
U okviru kampanje za lokalne i parlamentarne izbore, koji će se istovremeno održati 30. avgusta ove godine, politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović, sa članovima Izvršnog odbora Andrijom Radmanom i Željkom Vidakovićem, boravio je u radnoj posjeti Tivtu - saopšteno je iz ove partije.