35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  22
  сеп
  2017

  Film "Ponovo kod kuće" (romantična komedija)

  18Velika sala Centra za kulturu Tivat
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
564 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Od jučerašnjeg presjeka stanja laboratorijeInstituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) su završile analizu 79 uzoraka, među kojima nije bilo novih slučajeva infekcije COVID-19.
Pomorci koji od sjutra budu dolazili iz zemalja sa liste sigurnih, ulaziće u Crnu Goru bez karantina. Uvažavajući činjenicu da su pomorci već bili u karantinu NKT će razmotriti mogućnost da oni koji dolaze iz ostalih zemalja budu testirani nakon prve sedmice izolacije, saopšteno je na Tviter nalogu Vlade.

Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) i njeni partneri danas obilježavaju Svjetski dan bez duvana. Kampanja ima za cilj da različite ciljne grupe upozori na zdravstvene i druge rizike koji se povezuju sa upotrebom duvana i podstakne donosioce odluka da usvoje djelotvorne mjere, zasnovane na dokazima, kojima...

Vrijeme danas promjenljivo oblačno, povremeno i mjestimično kiša ili pljusak praćen grmljavinom. Više uslova za padavine u popodnevnim satima. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera.. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9 do 22 stepena.
Jedriličarski klub Delfin iz Tivta se, pored aktuelne situacije pune neizvjesnosti za sve nas, intenzivno priprema za dinamičnu jedriličarsku sezonu, koja osim škole jedrenja i organizacije domaćih takmičenja donosi i veliki događaj u istoriji crnogorskog jedrenja. Ove jeseni u akvatorijumu zaliva Trašte, uz svesrdnu podršku kompanije Luštica Development, Tivat i Crna Gora ugostiće Evropsko prvenstvo za klasu Laser, za koje je učešće već potvrdilo oko 150 takmičara iz 40 zemalja.