35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  17
  сеп
  2017

  Film Dom (Francuska)

  20Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Spremate li zimnicu?
276 votes
Reklame
Vijesti
Drugi The Chedi Octoberfest week biće održan od subote, 25. septembra do nedjelje, 3. oktobra uz, za ovu priliku, posebno kreiran Octoberfest meni u The Spot restoranu na kojem će se od 14 do 17 časova svakoga dana naći čuvene bavarske perece, kobasice, pivo, marinirano meso i riba i mnoštvo drugih đakonija-saopsteno je iz kompanije Luštica Development.
Vaterpolisti Jadrana pobijedili su danas u Podgorici tursku Enku 15:5 (2:2, 4:0, 5:2 i 4:1), u utakmici trećeg kola prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona.
SBBet Prva muška liga počinje 2. oktobra, a 12 timova boriće se za naslov šampiona – Lovćen, Partizan, Mornar 7, Budvanska rivijera, Budućnost PG, Komovi, Rudar, Danilivgrad, Berane 1949, Brskovo, Sutjeska i Jedinstvo.
Vaterpolisti Primorca ubjedljivom pobjedom otvorili su turnir prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Povodom Međunarodnog dana znakovnih jezika razgovarali smo sa diplomiranim defektologom-surdologom Oliverom Gluščević, koja je i sudski tumač za znakovni jezik. Profesorka Gluščević već 22 godine radi u Resursnom centru u Kotoru. O značaju i upotrebi znakovnih jezika, kojih je na svijetu više od 300, ona kaže:...

U Crnoj Gori je od posljednjeg presjeka preminulo pet osoba inficiranih virusom Kovid 19, a registrovana su 483 nova slučaja infekcije, saopšteno je iz IJZ . U Tivtu 8 slučajeva.
U noći između subote i nedjelje 18. septembra, a po prijavi da se u ugostiteljskom objektu „Theodorus“ u Tivtu izvodi muzika uživo, o čemu je Radio Tivat pisao, komunalni policajac Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor Opštine Tivat je izvršio kontrolu i konstatovao kršenje odredbi Zakona o turizmu i ugostiteljstvu koje ograničavaju period u kojem se može izvoditi muzički program i to od 09:00 do 01:00h. Pravnom i odgovornom licu izrečen je prekršajni nalog u iznosu od 2.200 eura.
U kancelariji za RE populaciju su zadovoljni početkom školske godine a pogotovo brojem upisanih prvaka,. S obzirom da prošle godine nisu išli u vrtić i nisu stekli predškolske navike rekla je za Radio Tivat medijatorka i asistentkinja u nastavi za RE populaciju Ljuljeta Vučković. ,,Učenika RE populacije ima 135, ove godine imamo 16 prvaka i ulažemo velike nade u njih jer nisu imali neku  predškolsku pripremu koju bi im dao vrtić  i koji  je uvijek od velikog značaja, ali svi znamo da zbog korone to nije bilo moguće"