35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  17
  сеп
  2017

  Predstava "Moramo li ga čekati?"

  19Dom kilture u Gornjoj Lastvi
Anketa

Da li ovogodišnja turistička sezona ima šansu?
667 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Laboratorije Instituta za javno zdravlje (IJZCG) ni danas nijesu registrovale nijedan slučaj korona virusa u Crnoj Gori.
Pod devizom "Tivat pazi svoje ljude," na mulu ispred JK Delfin cjelodnevnom humanitarnom zabavom nastavlja se kampanja "Jelena#BudiOptimist," kako bi naša sugrađanka Jelena Prekajski što prije dojedrila nazad u Tivat da nam se pridruži još jednoj jedriličarskoj sezoni. Događaj ima i zabavni, edukativni i gastro karakter, a za prvu radionicu zadužene su Vesna Petković i Julija Deković iz Organizacije žena Tivat. Priprešite na Seljanovo, priganice su još vruće.
Kompanija Bella Boka prinuđena je da reaguje na tvrdnje objavljene u pojedinim medijima koje dovode u pitanje dalju budućnost i održivost našeg projekta.
Jedan od najvećih njemačkih turoperatora Der Touristik je objavio je da će od 24. juna početi organizovane ture turista prema Crnoj Gori.
Podnošenje zahtjeva za legalizaciju bespravno podignutih objekata nije oročeno, odnosno nema zastarijevanja. To je ključna novina u prijedlogu izmjena zakona o planiranju i izgradnji, koji je Vlada usvojila u četvrtak, piše Pobjeda.
Promjenljivo oblačno mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar uglavnom slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 26 stepeni.

Iz doo Komunalno Tivat obavještavaju korisnike usluga na području opštine Tivat da je Komunalno 4.i 5.juna uručilo određenom broju pravnih lica račune za izvršene usluge u maju 2020.godine sa tehničkom greškom na obrascu. Nakon uočene nepravilnosti odmah se pristupilo ponovnom štampanju računa koji će biti uručeni...

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) danas je, na predlog Instituta za javno zdravlje (IJZ), odučilo da prestane primjena mjere kojom je bilo obavezno nošenje zaštitnih maski.
Vaterpolo i plivački savez Crne Gore je na sjednici UO, a na osnovu izjašnjavanja svih klubova iz Stručnog savjeta, a uvažavajući aktuelne okolnosti, donio odluku da se seniorsko prvenstvo Crne Gore u vaterpolu za takmičarsku sezonu 2019/20. ne nastavlja.