35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sub
  16
  сеп
  2017

  Horor film"To"

  22Velika sala Centra za kulturu Tivat
Anketa

Spremate li zimnicu?
302 votes
Reklame
Vijesti
Vaterpolisti Jadrana pobijedili su večeras u Podgorici ruski Sintez 12:6, u utakmici četvrtog kola kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona.
Vaterpolisti Primorca su upisali drugu pobjedu na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona i napravili veliki korak ka plasmanu u drugu rundu.
U posljednja 24 sata preminulo je pet pacijenata iz Podgorice, Budve, Rožaja, Nikšća i Cetinja, od kojih je najmlađa imala 61, a najstariji 84 godine.
U našem gradu danas je vakcinisano 56 građana. Prvu dozu protiv koronavirusa primilo je 35, a drugu 21 građanin.

Roditelji/staratelji iz Tivta koji imaju djecu uzrasta od 2 do 9 godina, od oktobra mogu učestvovati u besplatnom dvanaestonedjeljnom programu roditeljstva "Brižne porodice", koje udruženje Roditelji počinje da sprovodi u saradnji sa Opštinom Tivat i kancelarijom UNICEF-a u Crnoj Gori.

U Košarkaškom savezu Crne Gore danas je održan Direktorijum lige na kome je obavljeno žrijebanje parova za Prvu A Crnogorsku košarkašku ligu.
Vaterpolisti Primorca poraženi su danas u Savoni od španske Terase 11:8, u utakmici drugog kola turnira prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Evropska nedjelja mobilnosti, koja je u Tivtu formalno završena 22. septembra, biće praktično nastavljena sutra akcijom čišćenja obale. Ova akcija, planirana na Međunarodni dan čišćenja obala, koji se obilježava treće subote u septembru, odložena je prošle subote zbog loših vremenskih uslova. NVO Zero Waste Montenegro...